Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az ami alapján már a "távolból" eldöntitek h akartok e vmit a férfitől?
1. hogy jól néz-e ki (nem kell h az esetem legyen, csak fogjon meg vmi az arcában. ha ez a pont nem teljesül, még nem jelenti azt h eleve esélytelen)
2. hogy van-e önbizalma (nem süti-e le folyton a tekintetét pl)
3. h nem beképzelt-e (nem az jön le róla h na itt én vagyok a jani és mindenkinek kuss)
4. ha kicsit "közelebb" jön, akkor főleg a stílusa (legyen humoros,csipkelődő, intelligens, érdeklődő)
5. legyünk összeillőek (azonos hullámhossz, 3 óra után is legyen miről beszélnünk, feleljen meg az alap elvárásaimnak: ne nézzen le, ne kezeljen le, legyen megértő velem, bízzon bennem, lelkileg is legyen kiegyensúlyozott).
habár általában a számozás szerint haladok, legtöbbször pont ellentétes sorrendben jönnek egymás után azok a dolgok, amik alapján döntök. értsd: az 5. a legfontosabb, utána a 4es, és így tovább.
ez persze nem törvényszerűség, de általában igaz.
:)Ergo a kisugárzás
Tehát nincsen más dolga egy pasinak
mint annyira sugározni mint egy atomreaktor
akkor ezért élnek a nök tovább :)
bár elvből nem hiszek olyannak aki 6 8 napig vérzik és nem hal bele !
ha a külseje alapján szimpatikusnak találom,akkor gyorsan elkezdek imádkozni,h amikor megszólal ne egy bunkó paraszt legyen.!
pl multkor egy szórakozóhelyen rá akartam gyújtani,egy tökhelyes srác erre(kb ebben a stílusban :)
"mé'gyújtasz rá,csak a HUGYOSOK cigiznek ?"
édesjóistenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!