Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utazás közben (vonaton, buszon, metrón) hogy tudnálak elcsábítani?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
L
2014. jún. 13. 21:19
2/11 anonim válasza:
szerintem te kamuzol de attol fugg milyen vagy
3/11 anonim válasza:
Csak rá kell mosolyogni, odaülni hozzá és beszélgetésbe elegyedni vele. Mire leszálltok, már megvan a száma... én is így jöttem össze a párommal :D
L
4/11 anonim válasza:
Egy kedves mosoly,"véletlenül" hozzámérsz,és keresed a tekintetem. :)
5/11 anonim válasza:
Esetleg tudok neked tippeket adni privátban, hogy tudnál engem elcsábítani.
6/11 anonim válasza:
Mivel esetemben csak buszra van esély ezek közül, megkérdeznéd először is, hogy szabad-e a hely? Én rád mosolyognék és azt mondanám: Neked foglaltam. Elkezdenél kérdezni, hová tartok, szeretek-e buszozni, milyen zenét hallgatok épp stb. Én válaszolgatnák és visszakérdezgetnélek, kialakulna egy párbeszéd. Eközben bemutatkoznánk egymásnak. Majd ha te szállnál le hamarabb, akkor elkérném a facedet, ha nincs, akkor telszámodat. Ha én szállok le először, akkor meg te kérnéd el valamelyik elérhetőségemet, én pedig készségesen megadnám, ha szimpatikus voltál.
8/11 anonim válasza:
Nagyon nehezen, mert félek a lányoktól :(
9/11 anonim válasza:
Sehogy. Azért utazom, mert célom van: el akarok jutni valahova. Nem pedig azért, hogy ismerkedjek.
10/11 anonim válasza:
Több lehetőség is van..
Az egyik megszólítás: teccő gci
A másik: van nálam egy 8as, megisszuk?
A harmadik.. az már régen rossz, ha egy lánynak kell elcsábítania valakit.
Az még elképzelhető, hogy 1-2 verbális, vagy nonverbális jellel felhívná magára a figyelmet, aztán ha a srácban/bennem van annyi, és tetszik is az adott csajszi, akkor megteszem Én a lépéseket.
De mint írtam, az első kettő biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!