Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Neten megismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Neten megismertem egy nagyon aranyos csajt csak az a baj hogy ő 15 éves én meg 25 de nem soká majd találkozunk és megbeszéltük hogy lesz szex meg stb de lehet mégse kéne elkapkodni rögtön az első randin

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 17:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
75%
A szülei se örülnének neked az biztos....átgondoltad az egészet?? Ez tényleg undorító...szerinted mit gondolhat hogy majd egy 25 éves pasi kitart mellette pláne ha felcsinalod...nem tudom hogy gondoltad ezt az egészet ha igazán 'szereted' akkor a neki legjobbat akarhatod és nem a legrosszabbat...
2014. jún. 14. 05:49
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Uram isten legyetek, legyél már egy kicsit türelmesebb. Élvezd ki az első randi élményeit ismerd meg, és ne csak neten keresztül. Beszélgess vele figyeld a reakcióit, az arcjátékát, a szokásait. Így az egész egy elcseszett menet lesz csak. Még az se biztos, hogy jó lesz. Hadd legyen még egy kicsit tiszta és ártatlan (nyilván a csaj nem ezt szeretné). De ha igazán szereted, és komolyan gondolod a dolgot nem annak kéne lenni az első dolognak, hogy felcsinálod.
2014. jún. 15. 16:43
 13/14 anonim válasza:
100%
Hát tényleg ne kapkodd el. 10 év korkülönbséggel le akarsz fektetni egy lányt az első randin, és mindezt megbeszélted vele az interneten? Ha már a lány bolond, hogy el akarja veszíteni ennyi idősen a szüzességét, legalább neked legyen eszed, és fékezd magad!
2014. jún. 19. 22:00
 14/14 anonim válasza:
57%
Az is lehet, hogy a csajnak nem ez az első alkalom, és mindkettő szórakozni szeretne, akkor meg hajrá, csak használjatok óvszert.
2014. aug. 18. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!