Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ez? A többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ez? A többi len van. Jó lenne ha segitenétek.

Figyelt kérdés
kb 1 honapja öszekaptam a csajommal a méreg tüzében szakitottunk azota se beszéltem vele. (augy a volt csajom 12 éves én meg 16 lehet gáznak tartsátok de ö nem ojan mint egy 12 hanem mint egy 14 éves kinézetre és gondolkodásra is) Szerintetek mit tegyek szeretem,és szerintem ö is szeret csak nem mer egyikünk se lépni(én föleg a végett nem merek,hogy lehet hiába szeretem ha ö 16 lesz elhagy és vége mert azért csak 12 még)
2010. jan. 2. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
az a gáz, hogy nem tudsz írni/fogalmazni
2010. jan. 2. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy 16 évesen gyerekekre buksz.
2010. jan. 2. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

hátőőő

ebből annyit értettem, hogy a kislány csak 12 éves - erről a véleményeket fentebb olvashatod (illetve hamarosan alább is)

A másik, amit még ki lehetett venni belőle, hogy !egy hónapja! nem álltál vele szóba. Ezek után szerinted mekkora esélyed lenne egy normális lánynál? Szerinted van olyan ember, aki értékeli, ha egy hónapig le se szarják?

Ha valami lesz még a lánykával, az csak azért van, mert még nagyon gyerek, és menő akar lenni a többi kortársa között.

2010. jan. 2. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Ehez anyit szeretnék hozzá szolni,a haverok k urvára szekáltak e miatt,hogy ijen fiatal csajjal járok,és ez nem is az elsö ijen eset lenne mert már volt,hogy öszekaptunk csak pár napon belül kibékültünk,de utoljára betelt a pohár. Amugy mindenki azt mondta nem szeret csak azért van velem,hogy felvágjon a csajok elött.
2010. jan. 2. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
1.ne kislányokra bukj még ha 14éves a gondolkodása és a teste is mert még az is kislány. 2.járj be a magyar órákra. 3.ha 1hónapja szakítottatok és nem keres valószínűleg nem is akar tőled semmit.
2010. jan. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!