Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most 'jo' fiu vagyok vagy 'rossz'? Inkabb lanyok velemenyet kerem
na szoval a tanarok a legrosszabbak kozt tartanak(pofazok,viccek,rohogunk,beszelgetunk-mikozbe 1sek kussolnak mint a.....)
a havereim birnak,mindent kineznek belolem,pokerezek...focizok.
A csajok szerint hulye vagyok(mikor mondjak mindig kacagnak-de ojan aranyosan-nem bantoan mondjak....)
sokat hujeskedek van amikor megbantok vkiket,kotekedek.
bulikon 'lat's dance'-pia.=ez a rosszfiusabb.
jo jegyeim vannak de nem nagyon tanulok,nem vagyok ott minden bulin.a felnotteket tisztelem.sose kezdemenyezek verekedest-hujesegeket se mindig(de azert ha van vmi benne vagyok)
akkor most rosszfiu v jo fiu vagyok.kosziii
buek 17f
18:57 mert?
mert megmondom ki vagyok?nem haragszom m azt kerdeztem m gondoltok?
de sz te a qva szerencsetlen v ha mast csak szivatni szeretszt-tokeletl en
Ha valóban tisztelnéd a felnőtteket, ahogyan írod, akkor te is kussolnál, ahogy az általad említett osztálytársaid.
(csak azért használtam a "kussolnál" kissé drasztikusnak tűnő kifejezést, mert te is)
Innentől már egy kivülálló már nem biztos, hogy az általad említett két kategóriába fog besorolni, hanem sajnos valószínűleg úgy fognak reagálni, ahogy a felettem válaszolók.
én szeretem a rosssz fiúkat.de mi tartozik a rossz értelembe??amit irtál sztem nem rossz jó fiú lehetsz számomra.de mindenkinek más az elképzelése a rosszról meg a jóról=).
14L
A klasszikus kérdés....megoldás: legyél férfi! ettől még nem kell bunkónak lenni...
hogyan tedd? könyvet tudnék írni róla, de ettől megkímélek mindenkit, inkább tekints erre az oldalra: (és érezd az erőt :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!