Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet nála esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy lány jóba vagyok vele de én szeretem őt annak ellenére hogy van pasija.Szerintetek lehet még nála esélyem?
2014. jún. 12. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress mást. -.-
2014. jún. 12. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tegyél tönkre egy kapcsolatot. Ne legyél önző.
2014. jún. 12. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
ez egy f4szság amit a 2. mondott , ha tönkre tudod tenni a kapcsolatot akkor olyan is volt... viszont itt te bukhatsz hatalmasat, szerintem légy nyitott más lányok felé, őt meg tartsd talonban majd ha szabad lesz rárepülsz addig meg keress mást :) ez a járható ut szerintem
2014. jún. 12. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg. 1 próbát megér nem?

Téged is mindenki magasról lesz@@rna, ha a csajod kellene nekik. Ha meg el tudod még is hódítani akkor meg nem is szerette annyira a párját. sőt...

2014. jún. 12. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!