Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi strandon?
Figyelt kérdés
Még élőben nem találkoztunk, de ebben a melegben inkább ez jobb lenne, mint a forróságban sétálni. Látott már rólam képet, de akkor is, nem vagyok túl vékony és a combon is narancsbőrös. Jó ötlet lenne a strand? Nem fog kiábrándulni belőlem, ha először meglát majd bikiniben? 18/l 22/f2014. jún. 10. 12:32
1/5 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis meglát. Ha pedig így nem tetszel neki akkor semmi értelme elkezdeni a kapcsolatot.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, ha te bátran viseled a fürdőruhát, nem takargatod magad és bújsz el előle,akkor szerintem észre se fogja venni. Akkor vállad be,ha tényleg jól éreznéd magad ebben a szituációban, főleg úgy,hogy még nem is találkoztatok. A strand kicsit érdekes elsőre.
3/5 anonim válasza:
A pasinak talán tökéletesen ki van dolgozva a teste?
4/5 A kérdező kommentje:
nem, kockái sincsenek, és azt mondta egyszer, hogy őt nem érdekli, hogy sovány vagy kövér vagyok, ő kedvel engem, tetszek neki 'belülről' és az arcom is, szinte mindig csak az arcomról kér képet, de látott már egészalakosat is.
2014. jún. 11. 21:51
5/5 anonim válasza:
És akkor miért TE aggódsz hogy nem lesz megelégedve? Ő ugyanúgy parázhat ettől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!