Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem értik meg hogy nekönk nőknek a kedves aranyps pasikra van szükségünk?
mocskos szemét szövegből is kijut...
aki nem ilyen és ki meri mondani az álszent és sunyi? vicc vagy ember :D
14:24, aha értem. A gond ott kezdődik, hogy furcsamód egyikük SEM ilyen, max az interneten. Ez, by definition, képmutatás és álszentség. Fáj az igazság? Há' szar má' neked...
Adtam is a piros kezet.
sz arok rá, lepontozhatsz, amennyit csak akarsz.
ha neked lenne igazad akkor kapkodnának a csajok a hozzád hasonló undorító egyénekért is. :D
én egyébként ismerek ilyen nőt élőben is, nem a neten.
de tény, hogy sok van, akinek idióták kellenek, de nem mind. meg az is tény, hogy velem is kib aszott több nő is, és rendes voltam mindegyikkel. amelyik meg tudom, hogy tud szeretni és értékelne, az meg foglalt. :D
nem a p icsákra kell alapozni és egyben beszélni a női nemről.
örülj, hogy lepontozhatsz megint, más neked úgysem jut ^^
Ha a pénzem rájuk akarnám költeni, akkor hidd el hogy kapkodnának utánam :) sajnálatos módon nem egyezik a világnézetemmel hogy ok nélkül osztogassak ilyen értékes ajándékokat valakinek aki a pénzen kívül semmi mást nem tekint értéknek.
Vagy tán azért vagyok undorító egyén, mert kimondom az igazat? Látom nagyon nehéz viselni a jogos kritikát :D A lepontoztást pedig automatische megkaptad, mert nettó baromságokat irkáltál.
mindenki tudja, hogy csak egy elmebeteg g eciláda vagy, ezért nem kellesz senkinek. biztos csakis azlehet az igazság amit te látsz más véletlenül sem tapasztalhat mást... persze :D
volt már több barátnőm is, és néhány üdítő + az apróbb sznapi/karácsonyi ajéndékoknál nem költöttem többet egyikre sem. biztos csak véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!