Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után illik megkérdezni egy lánytól, hogy tetszettem-e, szimpatikus voltam-e neki és lesz-e folytatás, mert már eltelt több, mint 2 nap és még egyikőnk sem lépett semerre semmit sem?
10-12 Óriási kerekek a kocsi alatt!
s azt a Nagy László verset ismered
"ha sietek lemaradok
csodafiú szarvas
hiába vagyok
hiába vagyok"
13:
Randi alatt én is csak egész napszakos, több órás programokat értek. Ha a telefonszáma megszerzése után legelőször csak egy egy órás sétára jön el a lány, én sem akarom megcsókolni egyből, de azt nem is tekintem randinak. Randi amikor lehetőleg kb. 4-6 órányi időt együtt tudunk lenni mondjuk egy egész délután, vagy még inkább egy egész este. Általában először sétálni viszem, vagy valamilyen kávézóba, aztán ha ott belemelegedtünk, akkor helyszínváltás valamilyen alkoholt is felszolgáló helyre. 1-2 pohár sörtől vagy 1-2 pohár bortól mindketten jobban érezzük magunkat, jobban ráhangolódunk egymásra és gyorsabban mennek a dolgok. A legtöbb lány csodálkozik amikor az első rendes randi vége felé italozós helyre megyünk, mert szinte sosem viszik őket de általában benne vannak és általában jól sülnek el így a dolgok.
De ha egy ilyen végén nem akar csókolózni, akkor tudom hogy nem érdeklem őszintén.
70%os, valamit elnéztél..
nem a te randizási szokásaidról van most szó, hanem a Kérdezőjéről:D
17:
Vágom, de miért ne változtathatna a randizási szokásain ő is egy kedvezőbb irányba?
Én sem mindig úgy csináltam, ahogy a 16-osban leírtam. De volt olyan lány, aki azért "csalódott" bennem régen, amikor még bénább voltam, mert nem csókoltam meg az első randi végén.
Most hogy változtattam erre a jobb randi stílusra, sokkal sikeresebb vagyok és sokkal gyorsabban mennek a dolgok. A kérdezőnek is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!