Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csináljam a "névtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam a "névtelen levél" módszert?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam, aki tetszik nagyn, és szeretnék neki egy névtelen levelet írni. De hol rejtsem el, hogy megtalálja? és hova kérjek választ? meg egyszerűen hogy csináljam? Aki már csinált ilyet írja le a tapasztalatait légyszi! vagy akinek van ötlete az is írjon!

köszönöm

Egy 17 éves fiú

2010. jan. 2. 00:21
 1/9 anonim ***** válasza:
e-mail!
2010. jan. 2. 00:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne csinálj ilyet. 17 évesen már nem vagy ovis, hatalmas égés lesz a vége. Szedd össze a tökeid és hívd el randira. Nem kell kimondani, hogy randi, meg semmit, csak hívd el valahova. Moziba, sétálni, biliárdozni, bowlingozni, bármi...
2010. jan. 2. 00:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam erre, mert sosem beszéltünk még. És valahogy elkell kezdeni a közeledést, nehéz lenne simán odamenni. Ezért gondoltam hogy valami ilyen dolog kéne.
2010. jan. 2. 00:29
 4/9 anonim ***** válasza:
vedd fel msnre
2010. jan. 2. 00:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor se csináld! Keress valami ürügyet (matek doga feladatai vagy mit tudom én), ami miatt felveheted MSN-re, vagy nem tudom... Nincs valami közös ismerősötök?
2010. jan. 2. 00:33
 6/9 A kérdező kommentje:
nincs nete az tuti, és közös ismerős sajna nuku:/
2010. jan. 2. 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Olyan rossz hogy a srácok "cikinek" érzik ha oda kell menni egy lányhoz.Nekem bejön ha valaki csak úgy spontán dumálni kezd velem, ha kicsit félős az pláne aranyos.Simán lehet, hogy nyerő lennél.
2010. jan. 2. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy ilyen névtlen levél utoljára általános iskola alsóban volt menő... De 17 évesen krva gáz...

Legyen tököd, menj oda hozzá, vagy inkább felejtsd el.

2010. jan. 2. 09:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát csak van valaki haverod abban az osztályban, kérd meg, h x időpontban ne legyen ott, amikor a lány benn van az osztályában, és keresd a barátodat, h nem látta-e?...és hogyha már a barátod nincs ott, akkor kölcsön adná-e a pl.:számológépét mert te otthon hagytad, és a barátodtól sem tudod elkérni;) Aztán visszaviszed neki, nagyon megköszönöd, és utána már lesz valami kontaktus köztetek

Szerintem, talán.

2010. jan. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!