Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetek elkeseredve 30 as szűz sok diplomás férfiként, ha a sok visszautasítás arra sarkal engem, hogy olyan húzást csináljak, mint kiálljak valami aluljáróba, Tesco, Metro aulába és kiírjam, hogy 100 ezer ft-ot adok egy 20 on éves nőnek ha?
Figyelt kérdés
Ha eljön velem egy egész napos randira és őszintén is gondolja ezt mert tetszem neki, szimpatikus vagyok neki. Mert sok sok tucat visszautasítás után már bármire hajlandó vagyok2014. jún. 7. 22:49
21/21 anonim válasza:
Na, akkor most jól figyelj.
Ha igazán jó csajt akarsz, ahhoz az alábbi 3 dolog EGYIKE kell:
1. Rengeteg pénz.
Ha ez megvan, mindegy hogy nézel ki. A pénz megszépít. Lehetsz kopasz, büdös, beteg; nem számít.
2. Jó szöveg.
Pontosan azt és akkor mondd, amit és amikor a csaj hallani akar. Ezt tanítják a különböző csajozási kurzusokon.
3. Jó megjelenés.
Akinek az első kettő nincs meg, annak nem árt ha jól néz ki. Sármos, kigyúrt, stb.
Mivel az 1. és 3. pontokat nem mindenki tudja elérni, az átlagembernek a második lehet az egyetlen esélye.
Nekem eddig bevált. És hidd el, én sem vagyok egy Alain Delon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!