Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak bejönnek ezek a "régi típusú" randik?
Olyanra gondolok pl hogy elhívni cukrászdába vagy kávézni ilyenek. Meg még annyi lenne a kérdésem hogy van még a mai világban olyan lány aki nem külső alapján ítél? :)
16/F
Na ez to be contuined lett.
*hanem....
Ugyanazzal az önbizalommal szépen az élet képébe nevetsz hogy "én nyertem." Mert nem futottál el azonnal hanem megpróbáltad. És nem tett el láb alól ennyi.
Úgyhogy finoman beszélj vele. :) Persze szíved joga. Nem muszáj rám hallgatni. ;)
De még mennyire, hogy bejönnek:D
Hááát, a külsőről csak annyit, hogy nem lennék feldúlva ha hosszú (kb vállig, kicsit váll alatt) göndör haja lenne:D
A lényeg hogy ápolt legyen és ne keltsen csóró benyomást, ja és a fogai se rohadjanak ki a szájából. Mit ne mondjak, elég illúzióromboló.
Tehát tetszik vagy sem, számít a külső.
Jajj, mintha nektek, pasiknak soha nem számítana a külső, Istenem... Akkor miért nem randiztok ti sem az osztály legcsúnyább lánykájával, hm?
Amúgy nem is a külső, hanem az azzal kapcsolatos asszociációk amik vonzanak/taszítanak egy embert. Pl. a vékonyságot az egészséggel, a kövérséget a betegséggel hozzák kapcsolatba, vagy sokan a lustasággal. Másrészt nekem pl. nem lenne kedvem a hájredők között még felfedezőútra indulni, hogy megtaláljam a farkát, már bocs, és megfulladni sem szeretnék alatta.
Most nem az enyhe túlsúlyról beszélek, hanem a tényleges kövérségről.
Ez túlsúly: [link] (jó úton halad a fiatalember!)
ez kövérség: [link]
Nem kellenek kifogások, ha én is le tudtam adni 4 ruhaméretet, akkor más is képes ezt megcsinálni, tessék visszavenni a szénhidrátfogyasztásból, és olvadni fognak a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!