Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lakás megvételen, vagy felépíttetése kizárólag a férfi feladata, ezért a nők cserébe csak a testüket adják meg majd egy gyereket?
"Mert sajna mostanság ez látható ez a trendi."
Hát, ezt én azért így nem jelenteném ki, mert ez pont, hogy régen volt "trendi", amikor a nők még csak nem is dolgozhattak.
Én ugyan nem látom a harmincas korosztályt, de sok korombeli lány ismerősöm (és köztük én is) tanul, karriert tervez és azt mondja, hogy ha még gazdag is lenne majd a jövendőbeli férje, nem hagyná, hogy eltartsa, nem lenne hajlandó otthonülő, eltartott (és ezért kicsit koszolgáltatott) feleség lenni.
Jaj, kérdező. :D
De bezzeg, ha a nő anyagilag független, az sem tetszik a férfiaknak. :) Nekem van saját házam, nem is egy és nagyon nem szeretnék valaki másnak a házában élni, meg olyanban sem, ahol 50:50 az arány. Nem felezek senkivel semmit, mindenki marad szépen a saját bandájában, házassági szerződéssel, pontosan azért, mert fennáll a válás lehetősége.
Nagyszüleimből kiindulva: 17 éves kőműves fiú 3 év ismerkedés után eljegyzi nagymuteromat aki akkor TSZ-ben dolgozott, abból a pénzből nem nagyon lehetett tervezni, eljöttek faluról városba, ismeretségen keresztül nagyapám 20 évesen felépített maguknak egy házat, saját maga hozott anyagból meg amiből tudtak.
A ház mai napig áll, igaz lett újítva, nagymuterom a házba semmit nem tett bele, max anno az első TV-t, meg ilyesmiket.
Mai világban már hogy tudsz felépíteni ennyi idősen egy házat, legtöbben diszkóznak még 25-30évesen is, nem sokan gondolkodnak hosszú távra, aztán azon kapják magukat hogy panelban vagy albérletben poshadnak mert 4millióért ez jutott, ami ugyebár hitel.
21F
Senkinek nem kötelező ilyen nővel összejönnie.
Ha nekem lenne pénzem saját házra akkor nem várnám el a nőtől hogy adjon bele pénzt és közösen vegyünk mert ha nincs pénze akkor ne verje magát hitelbe.
Azt viszont nem hagynám hogy a pénzem költse. :D
Van egy csávó a környéken aki sose ad pénz a feleségének pedig van pénze. Ezt biztos forrásból tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!