Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lakás megvételen, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lakás megvételen, vagy felépíttetése kizárólag a férfi feladata, ezért a nők cserébe csak a testüket adják meg majd egy gyereket?

Figyelt kérdés
Mert sajna mostanság ez látható ez a trendi. A nő szinte semmit sem tesz bele, legtöbbször. Pedig elvileg a nő is vehetne lakást és a pasi ülhetne bele, persze a legjobb a közös lakás lenne, fifty-fifty anyagiak beáldozásával. Látom azokat a nem túl intelligens, de nagyon mosolygós és csinos 30 as anyukákat, hogy ,,ejj de jó nekem".(rettenetesen sokan vannak bizony). Mindenkit lenéz, hogy ő minden pénzét sminkre, meg szolira költheti, a férje meg marha volt és egyedül felépítette a nagy lakást. Ő meg beleült és pofátlanul mosolyog. Ilyenkor mindig jól esik magamban azon gondolkodni, hogy 4-5 év múlva, mikor lesz 37-40 éves és megkopik a szépség és a gazdag férj friss pipihús után fog nézni, akkor majd a tyúk szépen annak rendje és módja szerint lapátra kerül. Hiszen majd minden 2. házasság manapság zátonyra fut, ezek az eltartott nők (túl sokan vannak)pedig majd mindig lapátra kerülnek gyerekestül.
2014. jún. 7. 12:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Épp ma néztem, hogy nyüzsögnek a társkeresők az elvált 30 as, 40 es nőktől, majd mindig van gyerek is. Bezzeg ilyenkor már kaparnak, írnak is ezerrel, ha egy picit is tehetősnek tűnő pasi rájuk néz.
2014. jún. 7. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők meg is érdemlik!De a pasi is hülye,hogy eltartja a nőt.
2014. jún. 7. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Van ilyen felfogás is, ez szerintem egyénfüggő....a szüleimnek pl természetes, hogy majd ők szeretnék nekem az első lakást venni, "útnak indítani a nagybetűs élet felé", én meg próbálok minél többet spórolni, hogy minél többel tudjak hozzájárulni a lakáshoz...szeretek mindenért magam megküzdeni, utálom ha csak úgy elém rakják a dolgokat....
2014. jún. 7. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

"Mert sajna mostanság ez látható ez a trendi."

Hát, ezt én azért így nem jelenteném ki, mert ez pont, hogy régen volt "trendi", amikor a nők még csak nem is dolgozhattak.

Én ugyan nem látom a harmincas korosztályt, de sok korombeli lány ismerősöm (és köztük én is) tanul, karriert tervez és azt mondja, hogy ha még gazdag is lenne majd a jövendőbeli férje, nem hagyná, hogy eltartsa, nem lenne hajlandó otthonülő, eltartott (és ezért kicsit koszolgáltatott) feleség lenni.

2014. jún. 7. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Jaj, kérdező. :D

De bezzeg, ha a nő anyagilag független, az sem tetszik a férfiaknak. :) Nekem van saját házam, nem is egy és nagyon nem szeretnék valaki másnak a házában élni, meg olyanban sem, ahol 50:50 az arány. Nem felezek senkivel semmit, mindenki marad szépen a saját bandájában, házassági szerződéssel, pontosan azért, mert fennáll a válás lehetősége.

2014. jún. 7. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyszüleimből kiindulva: 17 éves kőműves fiú 3 év ismerkedés után eljegyzi nagymuteromat aki akkor TSZ-ben dolgozott, abból a pénzből nem nagyon lehetett tervezni, eljöttek faluról városba, ismeretségen keresztül nagyapám 20 évesen felépített maguknak egy házat, saját maga hozott anyagból meg amiből tudtak.

A ház mai napig áll, igaz lett újítva, nagymuterom a házba semmit nem tett bele, max anno az első TV-t, meg ilyesmiket.

Mai világban már hogy tudsz felépíteni ennyi idősen egy házat, legtöbben diszkóznak még 25-30évesen is, nem sokan gondolkodnak hosszú távra, aztán azon kapják magukat hogy panelban vagy albérletben poshadnak mert 4millióért ez jutott, ami ugyebár hitel.

21F

2014. jún. 7. 12:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Senkinek nem kötelező ilyen nővel összejönnie.

Ha nekem lenne pénzem saját házra akkor nem várnám el a nőtől hogy adjon bele pénzt és közösen vegyünk mert ha nincs pénze akkor ne verje magát hitelbe.

Azt viszont nem hagynám hogy a pénzem költse. :D

Van egy csávó a környéken aki sose ad pénz a feleségének pedig van pénze. Ezt biztos forrásból tudom :D

2014. jún. 7. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a megoldás: nem kell összejönni ilyen nővel!
2014. jún. 7. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Fogalmad sincs, miről szól egy normális kapcsolat. Nyugtass meg, hogy még csak guminőd volt! :D
2014. jún. 7. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Házassági szerződést kell írni, és rögzíteni, hogy ki mit visz a házasságba, és válás esetén az ővé marad kizárolagosan.
2014. júl. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!