Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetne a lent említett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne a lent említett előzményekből kapcsolat? 14/f

Figyelt kérdés

Sziasztok!Mindnekit szeretnék megkérni arra neírjon ilyenekt h : Ennyi idősen menj vissza babázni vagy elöbb tanulj meg írni...stb!

Régebben szerelmes volt belém egy csaj nagyon jókat beszélgettünk személyesen is perceken át szünetekben !

Imponált nekem ezer különféle módon! Abban biztos voltam hogy szerelmes volt belém!!És mivel nemléptem lett más pasija akivel nincsenek meg annyira jól de nicnsenek rosszban sem!De sajnos akkoriban én még nemvoltam belé szerelmes. Mivel nem mondtam neki h nemvagyok belé mert Ő sem mondta h szerelmes belém ezért maradt a baráti kapcs.! Másnapra levágattam a hajam szüleim kérésére, azóta nemszoktunk annyit beszélni kb semennyit , nem keresi a társaságom stb...! És vannak szünetek amikben egyszerűen megüt ,megrug, megcsikiz...!

Foggalmam sincs mit kéne tennem és mit tehetnék ha ott a pasija??:( (1 hónapja jár a pasijával)

Előre is köszönöm a válaszokat.

14F 14/L

2010. jan. 1. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Hm.Talán azért kerülne mert így nem tetszel neki?Mondjuk nem hiszem,de pl megkérdezhetnéd tőle,hogy mi a véleménye az új frizurádrol.Az is lehet , hogy kezd a pasijába beleszeretni.Mivel "reménytelenül" lett szerelmes,így már feladta.Mond meg neki mit érzel.A rugdosás,ütés, csikizés..gondolom előtte még nemvolt ilyen.A pasija látja , hogy ti beszélgettek?Nemlehet hogy miatta csinálja?Kicsit teszi magát?Igazábol nem ismerem a lányt,de így azt mondom ,hogy lehet lekéstél róla...
2010. jan. 1. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
amugy 19/L :)
2010. jan. 1. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
beszélgessél vele, és kérdezd ki a pasijárol. és bokolj neki. am lehet h tetszel neki mert csikiz téges és foglalkozik veled
2010. jan. 1. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:

"azóta nemszoktunk annyit beszélni kb semennyit , nem keresi a társaságom stb...! És vannak szünetek amikben egyszerűen megüt ,megrug, megcsikiz...!"

Foglalkozik vele?Sztem leírta h nem ebszélgetnek már,nem foglalkozik vele..Megüti?Rugdossa?Én ebből a foglalkozásbol nem kérnék..megalázó..:S

2010. jan. 1. 18:24
 5/8 A kérdező kommentje:
1 válaszolóü nem a pasija miatt csinálja.Nemtud a pasija semmiről!
2010. jan. 1. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:

A legjobb az lenne ha félrehívnád beszélgettni,vagy írnál neki egy levelet.Attol függ,hogy miylen a lány.Romantikusabb vagy inkább keményebb csajszi:)

Mit gondolsz,lehet hogy már a hajd miatt nem tetszel neki?

2010. jan. 1. 18:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Én aztgondolom a ajam miatt!
2010. jan. 1. 19:15
 8/8 anonim válasza:
Na figyu egyutt erzek veled,ha azt akarod hogy szerezd vissza akkor kell kerned tole bocsanatot,elmagyarazd hogy mit erzel mindenfele erzelmes dolgot:D es ha a pasija goromba egyszeruen csapd le es kessz
2010. jan. 3. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!