Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok az ilyen lányokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen lányokról, akik így állnak hozzá alapból, egy egészséges (minden rendben van vele), kopaszodó 20 as,30 as pasikhoz?

Figyelt kérdés

,, Én sem kezdenék hosszú távra olyannal, akinek a családjában kopaszodnak a férfiak. Képtelen lennék vonzódni hozzá, ha látom hogy ritkul a haja, vagy egyenesen Kulka Jánososan néz ki. Engem kifejezetten taszít a kopaszság, a borotvált is meg a hajhullásos is."

,,Szerintem nagyon sajnálatos dolog, nem irígylem a kopaszodó férfiakat! Én sose szülnék gyereket egy kopasz férfinak mert akkor tuti, hogy a kisfiunk is kopasz lesz! :( Rémesek a kopasz pasik."

2014. jún. 3. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 10:

Ne legyél buta:

[link]

(bal oldalon)

2014. jún. 3. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:
A férjem már tizenévesen kopaszodott, 23 éves korában ismertem meg, akkor elöl már szinte semmi haja nem volt. Próbált ellene küzdeni hosszabb hajjal, rövidebb hajjal, de végül felvetettem neki, hogy próbálja meg kopaszra borotválva. Azóta (26 éves kora óta) teljesen kopasz, én már nagyon megszoktam, nagyon tetszik így, szerintem sokkal jobb neki, mint amikor volt haja, de nagyon erősen kopaszodott.
2014. jún. 4. 01:05
 13/15 anonim ***** válasza:
aszt vett hozá bömböst meg pidbullt is, kedves utosó?
2014. jún. 4. 08:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Jöhet a kép nekem is, érdekel. Nem hiszem, hogy zavarna. 23L
2014. jún. 4. 11:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Szörnyen gonoszak a nők,bezzeg a férfiak sorban àllnak az olyan nőknél,akik 15 évvel idősebbnek néznek ki a koruknál :D
2015. júl. 21. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!