Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít ez a lányoknál?
Figyelt kérdés
Ha láttok egy fiút és azt látjátok rajta, hogy vidám, magabiztos, céltudatos, mennyire vonzó számotokra (feltételezve, h jól is néz ki). Mennyivel vonzóbb, mint egy komoly, nem feltétlenül vidám természetet tanúsító srác? Nem visszahúzódó, csak egyszerűen nem sugározza ezt a pozitív dolgot.2014. jún. 1. 23:06
1/4 anonim válasza:
Nálam elég sokat. Illetve jó ha vidám és céltudatos, de egyben jó ha komoly is, főleg mivel én eléggé hogy is mondjam, mint ahogy egy volt barátom fogalmazott:"leszívom mindenki energiáját" Szóval nem árt ha a másik félnek van humorérzéke, de azért vegye is komolyan a fontos dolgokat. Éééés persze nézzen is ki jól, de ilyen pasi nincs a világon.. :(
2/4 A kérdező kommentje:
Dehogynem :D
Amúgy most csak olyan szituációról beszéltem, ahol csak látod max. suliban, tömegközlekedési eszközön stb. Szóval pont ezaz, hogy nem beszélhetsz vele és csak az ilyen jelekből mit lehet leszűrni
2014. jún. 1. 23:32
3/4 Hesztip válasza:
Sztem sokat számít! Mert sokkal szimpatikusabb egy vidàm magabiztos pozitív sràc! Ha suliba, buszon stb lâtok ilyent vhogy jobb, úgy kilóg a hétköznapi âtlagból & könnyebb egy spontàn pàrbeszéd egy ilyen emberrel amennyiben a helyzet úgy hozza. A magabiztonsâg, a pozitívizmus mindig vonzóbb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!