Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj, ha más csajjal is flörtöl, ha nem is tudnám elképzelni komoly kapcsolatra a srácot?
Van egy fiúbarátom, akivel mostanában alakulgatnak a dolgok, flörtölgetünk, elhív ide-oda, beszélgettünk már arról is, h passzolnánk egymáshoz. Tudom róla, h elég gyerekes, kalandos, bulizós, csajozós. Nem is tudnám elképzelni kapcsolatra. Mégis zavar, h megtudtam h flörtöl mással is. Többet érzek iránta, mint barátság, de nem működne a dolog köztünk, ő nem kapcsolatra való srác... miért fáj akkor hogy mással flörtöl? Mit tegyek? Tartsam magam távol tőle, legyünk csak haverok?
20/L
Női rivalizálás. Az anyák sem akarnak összejönni a saját fiukkal, sokan mégis el akarják marni őket a választottjuktól.
Meg nyilván az imponálna neked, ha a srác másra rá se nézne, ettől különlegesnek éreznéd magad.
Ha alapvetően párkapcsolatot szeretnél, azt javaslom, vele maradj meg baráti szinten, ne kompromittáld magad a leendő párod előtt. Ha viszont nem akarsz, akkor lehettek esetleg friends with benefits, bár ezt én annyira nem pártolom.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!