Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti titkos randira jó helyszín?
Figyelt kérdés
a pasi nem pesti, egy évben maximum egyszer szokott jönni, de most jön miattam, én bp-i vagyok és titokban együtt töltünk 2napot, de nincs sok ötletem,hogy 2 napig milyen helyekre menjünk... engem nem láthat meg ismerős (az hosszú,hogy miért...) és azért a szállodában nem lehetünk bent egész nap :D
ötletek?? szívesen fogadok minden javaslatot!! köszi előre is:) 18/L
2009. dec. 31. 12:05
2/6 A kérdező kommentje:
sajnos nem megoldható a másik város...
2009. dec. 31. 12:18
3/6 anonim válasza:
citadella, budai hegyek, ilyen nevezetességek az eldugottabb helyeken. oda sztem ismerősök nemnagyon járnak :D
énis így nyomtam anno.
5/6 anonim válasza:
Szia asszem a 6. kerületben van egy teahéz, Zöld teknős a neve..
Ott még kis "sátrakat" is tudtok bérelni elbujni ilyesmi
6/6 anonim válasza:
Hármashatárhegy. Ott egész Budapest a lábaid elött "hever". A pasinak biztos tetszeni fog. Délután menjetek és várjátok meg hogy besötétedjen. Hidd el akkor a legszebb a város. Busz is megy Fenyőgyöngyéig 30 percenként (65)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!