Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha mindketten elég félénkek vagyunk, de kell nekem?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és van egy srác, látásból nagyon régen ismerem, mindig köszönt, sokat szemeztünk. Most végre felvett msn-re és kb. másfél hónapja szinte minden nap beszélünk. Csak az a baj, hogy még nem volt barátom, de ő (24) ezt tudja. Msn-en már nagyon jóban vagyunk, elég közevetlen, de a randitól parázik (mondjuk én is). Nem is nagyon erőlteti, de már mondogatta, h ideje lenne. Hívjam el én? Vagy mit csináljak?
2009. dec. 31. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ha akarsz vele lenni és ő nem kezdeményez, akkor mond meg neki, hogy ,, már régóta beszélünk" szeretnék veled találkozni.Ennyi :)

hívd el, aztán hátha lesz valami jó belőle, bár nemhiszem h 17 évesen 24 éves csávókkal kéne foglalkoznod,mert abból biztos nem lenne komoly kapcsolat.Esetleg el kéne gondolkoznod rajta , hogy nem csak a szexet akarja.De persze ez nem biztos, hogy így van, de 24 évesen én biztos a 23-26 éves nőket keresném és nem 17 évessel foglalkoznék:)

Sok sikert

2009. dec. 31. 12:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Tuti, hogy ő komolyan gondolja, nem csak szexet akar. Mikor régebben találkoztam vele, még remegett is a keze. Volt hogy láttam, de nem mert odajönni, láttam, hogy feszeng, és msn-en mondta is, hogy eléggé zavarban volt. Tuti, hogy nem csak le akar feketetni.

Am meg mindig is a komolyabb pasik buktak rám, de mindig attól féltem, hogy ki akarnak használni és én is az idősebbeket kedvelem, a többiek túl gyerekesek.

2009. dec. 31. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak az első lépést nehéz megtenni, utána ha többet lesztek eggyütt élőben is már biztos levetkőzitek a gátlásaitokat.
2009. dec. 31. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd el mondjuk enni egy sütit.Vagy esetleg "nincs kedved eljönni velem moziba?".Én ilyenekre gondolok.Hívd el te,ne félj:)
2010. jan. 2. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
én 24 évesen inkább attól tartanék hogy a lány nem fogja komolyan venni a kapcsolatot, másrészt lehet hogy én is halogatnám a randit 17 azért elég fiatal. Mondd el neki mit szeretnél.
2010. jan. 2. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Mozit ne! Inkább valami beülős helyre menjetek... Reméljük összeszedi magát és nem fog reszketve elszaladni, ha meglát. :)
2010. jan. 2. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:

7 év nem feltétlen sok idő. Szüleim között pont annyi van (apám javára).

Viszont az, hogy 24évesen nem mer megnyitni sem egy 17évest az gáz!:)

Kezdeményezhetsz Te is, de akkor a tied lesz a kontroll, te fogod irányítani a kapcsolatot, pedig ennek fordítva kéne lennie.

Küldd el neki ezt:

[link]

Ez egy elég egyértelmű jel is lehet, és hasznos is számára. Ha ezek után se történik semmi, akkor bb...

2010. jan. 2. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyél mézet !
2010. jan. 2. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat!

Egyébként én ezt komolyan gondolom, s annyira már ő is ismer, hogy tudja, nem csak szórakozom vele.

Szerintem csak az első randitól tart, mert msn-en már nagyon közvetlen, mindenről el tudunk beszélgetni és már telefonon is beszéltünk.

Jahh és még annyi, hogy ő tette meg az első lépést, ő vett fel msn-re, ő hívott fel.

2010. jan. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!