Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfi, aki egy nőt nem tud "felszedni", hogyan boldogul az életben?
Mondjuk úgy,hogy attól még hogy nem jóképűnek született,aki után ugranak a csajok attól még lehet,hogy mondjuk jól vág az esze,és ért a szakmájához,jól meg tudja csinálni a munkáját,főleg ha még szereti is.
És hál istennek a kettő nem függ össze egyáltalán,mert a kettő nagyon távol áll egymástól,mivel a szerencse is fontos tényező ebben,hogy találkozol-e olyannal akivel összejöhetsz,a két fél kedvétől is függ a dolog,attól is hogy kikkel találkozol az életben,hiszen nem mindegy hogy a barátok akiket annak hittél,átvágnak vagy sem és még sok dologtól...
nem tudom más, hogy van vele de engem nagyon kínoz ez a helyzet, annak ellenére, hogy jó munkahelyem-diplomám van egyre szarabbul érzem magamat. Miden kibírhatatlanul egyre unalmasabb körülöttem ami az egyetlen dolog amibe menekülni tudok : meditációk, filmek + egy sör ( alkalmanként ) minden más dolog ahol társaságban vagyok vagy gondolkodni kell terhes és idegesítő számomra ahonnan úgy érzem menekülnöm kell. Persze ha egy lányról lenne szó, hogy elfogadja a randi meghívást az nem zavarna.. legalábbis úgy érzem. :) vicces pont ebben a pillanatban értem Valaki kéne c. számhoz.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9U..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!