Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác, aki mondjuk 23-25 éves is elmúlt és még nem csókolózott (nem szüzesség, mert szűz már nem nagyon van 20 felett sem)?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért nem csókolózott? Ugye ha az ember odamegy buliban 3 részeg lányhoz, nulla az esélye, hogy egy se smároljon vele, ezt látjuk.2014. máj. 31. 08:54
11/12 anonim válasza:
Haver öccse 34 éves s még nők kezét sem fogta..Nemhogy csók vagy szex...
12/12 anonim válasza:
Az én barátom most,28 évesen esett át az első csókon, Velem. Furcsálltam hogy neki még eddig nem volt ilyenben része, de azt mondta csak olyannal akarta,akit szeret. Nem is bénázta el :) Én örülök hogy nem összenyalt random csajokkal a bulikban,hanem még erre is várt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!