Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem legrosszab lépése volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem legrosszab lépése volt az amit tettem, de miért?

Figyelt kérdés

Belémesett egy csaj a legmenőbb a suliban ,mindig ha belépek msn-re rámír jókat dumáltunk , suliban is de sajnos mivel nemlátta a visszajelzésem iránta lett másik pasija. Életem legrosszabb döntése volt hogy akkor még nemjött be! Hogytudnám visszaszerezni? NAgyon szeretném 1 hónapja nemtudok aludni miatta! Segítsetek kérlek. Ha elhívnám akkor meg mit mondana?

És most a suliba mióta lett barátja nagyon ellenséges velem és lenéz...hozzámse szól vagy ütöget és csikizget iyleneket csinál. Elöttem lesmárolja a bartátja (a pasija kezdeményez) és ez nagyon rosszul esik nekem. VIsszaszeretném kapni. De hogyan? Mitkéne tennem?

Kérlek segítsetek...Nagyo nrosszul érzem magam!

14F a csaj 14L

2009. dec. 30. 19:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

"mióta lett barátja nagyon ellenséges velem és lenéz...hozzámse szól vagy ütöget és csikizget"

ez a tipikus ovis hozzáállás, hogy aki tetszik nekünk, azt ütjük és csikizzük, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet. azért duzzog rád, mert te nem léptél időben pedig kellettél volna neki.

21/L

2009. dec. 30. 19:29
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Ezt már bebuktad a saját hülyeséged miatt. Nem jeleztél vissza a suli legmenőbb csajának, azt hiszed ezek után ott hagyja a barátját. Bocs, de nincs esélyed.
2009. dec. 30. 19:30
 3/16 anonim ***** válasza:

Így jártál! Ha jól megvannak, 1000000%, hogy nem fog visszamenni hozzád, ha jól értem, ő egyértelmű jeleket adott, ezt megszívtad!

(Bocs az őszinteségért)

17/F

2009. dec. 30. 19:31
 4/16 anonim ***** válasza:

pár hónapja én is igy voltam, nem léptem ő meg nem várt tovább, és még most is bánom ... annyi a különbség, hogy te láthatod őt én viszont max iwiw-en

semmikép se zúzd szét a mostani kapcsolatát, inkább ha vége lesz legyél a lelkitársa és majd ha túlteszi magát elhivhatod ide-oda, meg aztán bevallhatod, hogy mennyire idióta voltál

2009. dec. 30. 19:31
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Az isten b*ssza már meg, miért nem lépsz? Most már nincs vesztenivaló.
2009. dec. 30. 19:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

lépj már légy férfi XD 14 évesen

amúgy tényleg lépj

bejössz neki én már csak tudom

...

hidd el:)

tedd meg:)

2009. dec. 30. 20:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló a viselkedéséből amit írtál, hogy tetszel neki. Hajts rá! 34/Nő
2009. dec. 30. 20:32
 8/16 A kérdező kommentje:
De nemértem..Most dzzog rám ?? Télleg gyengén de ütöget rugdos és csikizget meg minden:)...De van pasija így nem tudok lépni...! Most ez annak a jele h még szeret?
2009. dec. 30. 21:47
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
14 évesen a legnagyobb problémád... hát tudod majd tulleszel rajta és lesz rosszabb is ne aggódj...
2009. dec. 30. 22:24
 10/16 A kérdező kommentje:

2 hozzászólásom lenne az előzőhöz!

Rohadtu* elegem van abból hogy osztjátok a véleményt midnenki körül hogy : 14 évesen ez a legnagyobb bajod??

Igen rohadtu* ez a legnagyobb bajom és én úgygondolom hogy akik ilyenekt válaszolnak azoknak vagy nem adatott meg eddig és remélem sohasem ha ilyeneket írnak! ,hogy pasijuk legyen....! Vagy szét unják az agyukat!

És még sok más!!

2)ezt nekem még nemírtátok : helyesírási hiba: Elösször tanulj meg írni utána csajozz!

Emberek k*rvára nem ezt kérdezi az aki segítségre szorul és feszült ideges mert nemtudja mitkell tennie!

És ilyen fasságokkal akarjátok nyugtatgatni!

Ha akad valami normális válaszoló azt nagyon nagyon megköszönöm mert tanácstalan vagyok!

És kérekszépen midnenkit ne írjon hülyeségeket!

2009. dec. 30. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!