Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemtudom mi van velem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mi van velem. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
van egy barátnőm nemrég óta szombaton lesz tali,de én még a régi barátnőmet akarom ő messze lakik tőlem de a mostani közel de én a régit szeretem
2009. dec. 30. 17:00
 1/7 A kérdező kommentje:
van most egy barátnőm pár napja kezdtünk el járni de én nem szeretem mert a régi barátnőm szeretem aki messze lakik tőlem most mit csináljak? :'(
2009. dec. 30. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
szar ügy! Akkor minek a másik barátnő? Hogy most te szúrhass szíven valakit? de tényleg...! Unalomból csinálod?? Szenvedj egyedül bazz, ne tegyél kárt másba.
2009. dec. 30. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg is érdemled.. Szenvedjééééééé(l)
2009. dec. 30. 17:03
 4/7 A kérdező kommentje:

eléggé félre értettél.

Énse tudtam hogy ígylesz eddig nemhiányzott most már megint!

2009. dec. 30. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
de akkor szegény lánynak miért nem mondod meg az igazat?
2009. dec. 30. 17:04
 6/7 A kérdező kommentje:
nemtudom! :S
2009. dec. 30. 17:05
 7/7 A kérdező kommentje:
és az olyanok ne írjanak akik csak annyit bírnak hogy szenvedjéééééééééééééééééééé nem tehetek róla...
2009. dec. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!