Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 éves lányok, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lányok, mennyire lennétek elkenődve, ha netán egyedül lennétek, udvarolna nektek egy szimpatikus 32 éves férfi, akinek van állása, de egyelőre még 1-2 évig (ugye egyedül van) ilyen minigarzonban él?

Figyelt kérdés

[link]

Sarkon fordultok?

Persze ha lenne párja, akkor hamar költözne, de egyeül nem megy sehová.

2014. máj. 25. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Te tényleg nem vagy százas... édesem, ha megkérdezed a 20 éves lányokat, jó esetben a legtöbb úgy gondolja, hogy nem vagy korban hozzá illő. Mégis mit vársz? Ettől még nem kell bevágni a durcit (gratulálok hozzá egyébként.. kb. mint egy tízéves), és túlzásokba esni, hogy nyugdíjas korú vagy és hogy 30 alatt ne is ismerkedj... Mégis mit szeretnél a 20 éves lányoktól? Csodálkozol, hogy nem kellesz nekik? Talán a 25 feletti korosztályt kéne megcélozni, és nem kapnál ilyen kommenteket... Azért szomorú, hogy 20 évesen kell kioktatnom egy 32 éves férfit...
2014. máj. 25. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A 32 év az még egyáltalán nem sok, legalábbis szerintem.

Egyébként tök jó ez a minigarzon :D Egy embernek meg tényleg fölösleges egy nagy családi ház

2014. máj. 25. 15:52
 13/18 A kérdező kommentje:
83%-os ez már nagyon kemény, ahogy nekem esel. Ehhez nincs jogod. Pirosat adtam. Bocsi. De utána írtam, hogy 25 körüli vagy a feletti nőkre gondoltam elsősorban vagy olyan 20 körüliekre, akiknek 10-12 évvel idősebb férfi nem annyira koros. Ha ezt nem érted, akkor legyél szíves ne válaszolj. Köszönöm.
2014. máj. 25. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerül úgy megfogalmazni egy kérdést, hogy az legyen benne, amire valójában gondolsz, akkor szerintem ne csodálkozz a válaszokon...
2014. máj. 25. 16:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Hagyjuk, mert szerinte már provokálni akarsz. Én meg ebben nem vagyok benne. Szia.
2014. máj. 25. 16:05
 16/18 A kérdező kommentje:
szerintem
2014. máj. 25. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak provokálni, te kezdted azzal, hogy provokatív módon kiakadtál, hogy akkor mehetsz is nyugdíjba, mert öreg vagy... Gondoltam elmagyarázom a dolgokat, nehogy már ennyi idősen ilyen felfogásod legyen...
2014. máj. 25. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:
5 kommentet azért nem kell ám reprezentatív mintának tekinteni.
2014. máj. 25. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!