Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még a mai értelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még a mai értelmes, okos huszonéves nők részéről olyan szerelem, hogy nincs benne semmiféle hátsó szándék egy férfi, fiú felé? Elvileg ez lenne az ideális.

Figyelt kérdés
Tehát nem nézni, hogy más nőknek mennyire tetszik a srác, csak neki tetsszen. Nem befolyásolható e téren. Továbbá nem nézi hogy milyen a srác családi háttere, kik a szülei stb. Továbbá nem nézi milyen egyetemre, fősulira járt a srác, csak azt, hogy értelmes, intelligens legyen, akár iskola nélkül is (nem rám vonatkozik a kérdés, egyetemet végeztem, de olyan nők érdekelnek, akiket ez hidegen hagy). Továbbá nem nézik azt, hogy mennyi barátja van a srácnak, milyen kapcsolatai vannak, hanem van és kész annyi, amennyi. Továbbá nem nézi azt, hogy mit és hol és mennyiért dolgozik az a pasi, hanem csak dolgozik és kész, ebből pedig pont megél. Van még ilyen? Ezt a nőt keresem évek óta.
2014. máj. 25. 11:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Családi hátteret azért írtam, mert csak édesanyám él, nem gazdag. De kedves, tanult, megértő. De ugye ez nem érdek, csak az, hogy mit tud felmutatni anyagilag. Sokszor tapasztalom. Erről én nem tehetek, akkor ezt minek nézni?
2014. máj. 25. 13:08
 12/17 A kérdező kommentje:

,,Hoppá, ez nem az álomvilág, ahol mindegy mit csinálsz, és imádnak :P"

Egy szót sem írtam az álomvilágról, ne világolj.

2014. máj. 25. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, akkor szerinted egy nőnek kb. ne is legyenek elvárásai egy férfi irányába? Nekem mindez, amit felsoroltál, fontos és szerintem a többi nőnek is. Sajnálom.
2014. máj. 25. 14:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem várok egy sok mindent, csak egy minimumot egy nőtől, tegyenek ők is így.
2014. máj. 25. 14:46
 15/17 anonim válasza:
76%

Nekem soha nem jutna eszembe valakinek a családi háttere alapján ítélkezni. A lényeg az, hogy tisztességes és intelligens családból származzon.

Személy szerint egy széles látókörű, intelligens embert sokkal többre becsülök, mint egy olyat, aki azért ment egyetemre, mert küldték és, hogy legyen papírja, de egyébként nem érdekli az egész..

Az, hogy kinek, milyen kapcsolatai vannak? Nyilván elvárható, hogy legyen barátja, hiszen az embernek szüksége van barátra, de sokkal megbecsülendőbb, amikor valakinek egyetlen, de igaz barátja van, mint egy csomó, aki csak azért barátkozik vele, mert ő menő srác (hányok az ilyenektől..)

Ez azért, hogy dolgozik és kész kicsit meredek. Természetesen a lényeg az, hogy dolgozik, de az azért elvárható, hogy a későbbiekben nem úgy tervezi az életét, hogy éh-bérért robotol valahol, aztán majd lesz valahogy. Nagyon fontos a tervezgetés, a szándék az előrelépéshez, a kezdet mindenkinek nehéz és ez alapján butaság ítélkezni..

2014. máj. 26. 22:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Ergo utolsó, keressen nettó 250 et, hogy ne éhezzél. Grat.
2014. máj. 26. 22:07
 17/17 anonim válasza:
Nem, én egyáltalán nem ezt írtam, hanem azt, hogy legyen benne szándék az előrelépéshez, ne elégedjen meg a minimummal. És megnyugodhatsz, engem senki nem fog eltartani, szóval egyáltalán nem áll az, hogy "keressen 250 ezret, hogy ne éhezzek" az élet már elég korán megtanított arra, hogy a biztos az, ha a saját lábamon is meg tudok állni. Éppen ezért, ilyen téren egyáltalán nincsenek elvárásaim. Az, hogy tervezgessen, próbáljon előre törni nem azt jelenti, hogy azért keressen több pénzt, mert majd a gyerek ennyibe, meg annyiba fog kerülni, vagy mert az asszonykának ilyen, meg olyan elvárásai vannak. Azért írtam, mert én természetesnek tartom, hogy az ember nem elégszik meg a minimummal és próbálja a lehető legtöbbet kihozni az életéből. Ha ez fizetés terén 80 000 Ft, akkor annyi. A hangsúly azon van, hogy PRÓBÁLJA!
2014. máj. 26. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!