Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok: mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: mit szólnátok, ha egy ismeretlen virágot küldene nektek és randira hívna?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik és szeretném megismerni. Még egymás nevét sem tudjuk. Nem akarok tolakodó lenni és megijeszteni sem szeretném, de arra gondoltam, hogy romantikus lenne, ha megtudnám a lakcímét és küldetnék neki egy nagy csokor vörös rózsát benne egy kis levéllel. Vegyétek figyelembe, hogy ő nem is tud rólam, nem számít erre, tehát egy ismeretlen férfi küldene neki virágot.

Lányok, ti mit reagálnátok? Megijednétek, tolakodásnak vennétek vagy egy vacsorára azért megnéznétek ki az illető?

2014. máj. 24. 19:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
7: Ez az, hogy véletlenül találkoztam vele egy társaságban és nem fogunk újra összefutni szerintem. Ismerősök - ismerőseitől kérdezgethetném a telefonszámát, de azt rosszabbnak tartom, mert az elég rossz pont, ha ismeretlenül valaki rád ír egy sms-t vagy felhív, hogy meg akar ismerni...
2014. máj. 24. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem a virágoktól. Hanem hogy egy ismeretlen kukkol, kideríti hol lakom, figyel.
 13/17 anonim ***** válasza:

nem mennék el

előbb inkább ismerd meg egy kicsit személyesen és utána jöhet

14/17 A kérdező kommentje:
13: Ez az ami nem megy. Hogy ismerjem meg, ha nem tudok róla semmit a nevét leszámítva?
2014. máj. 24. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Jelöld be, írj neki face-en.
2014. máj. 24. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene, de én elég elcseszett egy ember vagyok, szóval lehet nem belőlem kéne kiindulni ismeretlenekkel előzetes infók/ellenörzés nélkül nem megyek randira. A virág meg kifejezetten rossz ötlet lenne nekem, nem is a kedvenceim és allergiás is vagyok a virágporra (egyik exem se tudta, majdnem kinyírt egy hatalmas adag orgonával).
2014. máj. 24. 21:20
 17/17 anonim válasza:
Ez nagyon édes lenne!!:))
2014. máj. 24. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!