Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit néztek meg először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit néztek meg először egy goth lányon?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 15:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
19%
próbálok nem rá nézni mert a goth stílus szerintem a világon a legundorítóbb meg a legcsúnyább!! az a sok fekete szín..........ffúúúújjjj
2010. jan. 3. 17:02
 32/37 anonim ***** válasza:
86%

Nekem először mindig a szememet nézik meg, mert nagyon kivirít/kikéklik a fehér arcomból (hozzáteszem alapból pigmenthiányom van tehát nem mesterségesen ,,fehérítem" magam, elég baj nekem hogy télen is fényvédőznöm kell), messziről meg talán az alakomat, de szerintem ez akkor is így lenne ha nem volnék goth.

M.G. 19/L

2010. febr. 2. 22:29
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valami mit néz meg a potenciális partneren, személyenként változik, inkább fizikai adottság és mint ilyen nincs sok köze a stílushoz. Hogy stílusirányzaton belül mitől leszel jó nő (és jó társaság), inkább a divatrovatba tartozik, de ha már itt kérdezted válaszolok.

ÁLTALÁNOS: Legyél udvarias, barátságos. Ne vihogj, ne legyél flegma, gondolkozz mielőtt kinyitod a szád. Ha úrinőként viselkedsz, úgy is fognak kezelni. Tessék olvasni, jó zenéket keresni, színházba, moziba, koncertekre járni, nyelvet tanulni. A műveletlenség gothéknál nagyon ciki.

Nemtől függetlenül legfontosabb dolgok amikre ügyelj, ha nem akarsz ótvarmód kinézni, a következők:

HAJ: Soha ne legyen lenőtt, töredezett vagy zsíros. Mivel minden nap 'hordod', érdemes törődni vele. A fekete klasszikusnak mondható, de próbálkozhatsz fehéres-szőkével, répavörössel, extrém színekkel vagy műrasztával, cyberlocks-al. Alapszabály: vagy tűnjön természetesnek, vagy legyen nagyon merész. Köztes megoldások mint pl. mahagóni vagy padlizsánlila eléggé elcsépeltek. Ha a természetes színed szeszínű vagy középbarna pár árnyalattal sötétebbet vagy nagyon világosat válassz.

CIPŐ: Ez is szinte mindig rajtad van, több évre szól, ezért érdemes jól megválasztani. Egy bakancsa szinte mindenkinek van. Ha teheted Doc Martenst-t válassz, szép és mivel eredetileg gyógycipő, nagyon kényelmes. Az acélbetétestől óvnálak, egyrészt nehéz, ezért nem lehet benne túl nőiesen járni, másrészt télen kihűl a fém és az reggelente nagyon rossz érzés.

A hegyesorrú csatos fazon mind magas mind lapossarkú verzióban hozza a boszorkány/denevérhercegnő hatást. A Demonia Creeper-e is jó választás, ezekben a körökben pont olyan klasszikusnak számít, mint a Martens.

Vanst jóérzésű goth nem hord, tornacipőt meg csak sporthoz.

SMINK: Ne túlozd el. A 'fél kiló diszperzit' helyett próbálj erős naptejet, bőrradírt használni. Ha a normál színű púderbe hintőport keversz, világosabb lesz. Ha a smink lefolyik, keress más márkát, mert nincs két ugyanolyan bőr. A fekete rúzs csak a fotókon néz ki jól, érdemes inkább nagyon sötét pirosat/lilát venni. Mindig legyen nálad előre csomagolt törlőkendő, az gyorsan leszedi ha elkented. Ha nincs kedved sminkelni, a fekete napszemüveg a legjobb megoldás (pl. kerek, macskaszem, aviator, vagy a 80as évek retro szögletese).

EGYÉB: Amit még ne: málhazsák/szimatszatyor (hacsak nem military industrial vagy hasonló a ruhád), hollósmink, eredetileg fehérneműnek szánt fűző, plüssbársony, olcsó csipke. Szegecseket csak bőrcuccon, szegecses nyakörvet csak bőrruhához.

…És ami ami legfontosabb, ne akarj görcsösen goth lenni, az még senkinek se állt jól.

20/L

2010. febr. 11. 18:34
 34/37 anonim válasza:
95%
először az arc, és megpróbálok szemkontaktust teremteni vele, h rámosolyoghassak :P aztán alap h elindulok lefelé is.. :P:D
2010. máj. 2. 01:59
 35/37 anonim válasza:
100%

Hmm... milyen sok itt az értelmes gondolkodású ember!

Miért ítélünk el valakit azért, mert más, mint mi?

Milyen jogon szidunk valakit azért, mert tudja, hogy mit akar és felmeri vállalni?

Őszintén, milyen okból, milyen jogon?

Azért mert mi félünk kiállni magunk mellett?

Szerintem mindig jobb egy goth, mint egy emo!

Persze nem ítélem el őket se, de nekem kifejezetten tetszik ez a stílus (a goth), a lányok gyönyörűen fel tudnak öltözni, különlegessé tudnak válni, amire mi képtelenek vagyunk, csak magunkra kapunk egy csőszárú nadrágot és egy rongyos pólót.

Ők felmernek venni szoknyát (ami egyesek szerint kezd kimenni a divatból), hordanak csipkét és igenis nőiesen tudnak öltözni.

Másrészt viszont nem csak a külsőségek alapján kéne megítélni valakit, nekik is kiváló beszélőkéjük van, sőt műveltebbek, mint az emberek nagytöbbsége!

„valami ilyesmit: "...na még egy hülye..."” – nálad tuti értelmesebb az összes!;))

Mernek élni a saját szabályaik szerint, felvállalják a saját énjüket és nem tömegemberként viselkednek!

Szóval le a kalappal előttük!

Szeretnék ilyen lenni, de szerintem még van pár évem rá.:)

14/L

------------------

Ez a perverz gondolkodás pedig undorító!!!

2010. júl. 24. 01:00
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
hova hágyjak
2010. aug. 15. 00:52
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
előszőr is arra gondolók hogy melyik kínai boltból vette a ruháit. 2.hogy hogy néz ki. 3.rokázom
2010. okt. 18. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!