Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan juttassam a tudatara,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juttassam a tudatara, hogy lépjen?

Figyelt kérdés

Van egy srac, akivel kb 5x randiztam, de ez ugy kb masfel honap alatt tortent meg, mert komolyan sportol (jeghokizik), igy rengeteg ideje elmegy a tanulas mellett(meg volt, hogy en nem ertem ra)

Nem ertettem, hogy miert nem lep, miert randizunk meg mindig. A srac sokat beszel, rendes, erdeklodo kedves stb., szoval azt hittem nem jovok be neki, viszont tovabbra is keres, es mondja, hogy talalkozzunk.

tegnap megtudtam egy kozos ismerosunktol, hogy fel az elutasitasomtol, mert "kivul-belul tul jo csajnak" tart .en nem erzem igy, de orulok, hogy igy gondolja.

Nem utasitanam el, soooot! Bejon nekem. Hogyan adjam a tudatara? Nem akarom lesmarolni, nem akarok ranyomulni, csak valahogy ravenni, hogy merjen lepni. Valaki volt mar hasonlo helyzetben? Tudok segiteni, hogyan jelezzek fele?

20L

2014. máj. 20. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
hát sürgesd te is a találkozókat, bíztasd, legyél egyértelmű, nem kell titkos és érthetetlen jeleket adni
2014. máj. 20. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az első gondolatom az volt ezzel kapcsolatban, hogy egy randi alkalmával kérdezz rá, hogy mit gondol Rólad :) ha elmondja, akkor Te reagálhatsz rá, hogy Te mit gondolsz Róla és akkor lehet kap annyi önbizalmat, hogy továbblépjen és ne féljen az elutasítástól :)
2014. máj. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!