Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet olyan lánynak barátja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan lánynak barátja, aki nem néz ki jól, és nem barátkozós típus?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy vagy úgy lehet pasit szerezni,hogy az ember odamegy egyhez,és beszélgetni kezd vele,de ez az én esetemben teljes mértékben ki van zárva,viszont különben a fiúnak kéne odajönnie énhozzám,de ez is elég nehezen történhetne meg,mivel nem nézek jól ki.Persze,ha az ember szerelmes,akkor mindegy,hogy az illető hogy néz ki,de mikor oda kell menni egy ismeretlenhez,akkor meg egyáltalán nem mindegy!Nem vagyok beszédes tipus,ismeretlenekkel abszolúte nem tudok szót érteni.Nem tudnátok tippeket adni,hogy hogyan,és hol "próbálkozzak"?19 éves vagyok.Teljesen tapasztalatlan vagyok ismerkedés és fiúk terén.Egyébként hosszú távú,komoly kapcsolatot szeretnék.Ja és utálom a discokat.
2009. dec. 29. 01:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Olyan vagy, mint én voltam.. csak én fiú vagyok.

Én a párommal interneten ismerkedtem össze. Volt közös téma, képeket küldünk egymásnak, jól elvoltunk. Ez már 7 éve volt. Most együtt élünk.

Én sem szerettem kezdeményezni, rondának éreztem magam és nem is nagyon beszéltek velem, mert magányos különc típus voltam. Aztán fősuliba kerültem ,egy más környezetbe, egyedül éltem albérletben, de olyan barátokat találtam, akinek a társaságában teljesen megváltoztam és képes lettem nyitni mások felé. /persze ekkor már megvolt a barátnőm, de ez a továbbiakat csak megkönnyítette/

Úgyhogy van esélyed.

2009. dec. 29. 01:35
 2/11 A kérdező kommentje:
És interneten hol? Társkeresőn? Vagy vmiféle chaten? Vagy fórumon?
2009. dec. 29. 01:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Fórum, chat, aztán MSN. A társkeresőkkel az a gond, hogy lehet, túl hamar akar találkozni és az neked nem előnyös, ha jól értelmezem.

AZ olyan embereknek, akik nem néznek ki jól, be kell vetniük a belsőjüket, hogy lássák, hogy milyen valójában. Sokat segíthet.

2009. dec. 29. 01:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát igen,erre írtam,hogy akkor ha olyan beszédes tipus lennék,akkor az úgy menne,mert ha valakinek olyan elbűbölő belső világa van,és annyira nyílt,hogy ezt "elő tudja adni",akkor már nem annyira fontos a külseje.Csak én nem vagyok ilyen:S Szóval egyetlen esélyem az internet?
2009. dec. 29. 01:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Ott is elő kell adni magadat. Nehéz lesz így, de próbálkozz, hátha.
2009. dec. 29. 02:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Írásban jó vagyok :D Mint látod:))
2009. dec. 29. 02:08
 7/11 anonim ***** válasza:

ne legyél ennyire butus,ha jófej vagy nem fogja érdekelni a pasikat,hogy nézel ki :)

16/L

2009. dec. 29. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Heló. Valakinek biztos tetszel a környezetedben:) csak nem tudsz róla. Próbálj meg egy kicsit nyitott szemmel járni és észre fogod venni.
2009. dec. 29. 10:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Éppen erről beszélek,hogy nem tudok jófej lenni,mert akkor tényleg majdnemhogy mindegy lenne,hogy nézek ki,de én nem tudok... Főleg egy idegen FIÚval... Szerintem nem is beszéltem még ismeretlen fiúval soha életembe :D Ismerni meg nem is ismerek fiúkat,vagyhát max a volt o.társaim,de velük sose beszéltem.
2009. dec. 29. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:

én is ebben a szituban voltam. 19 évesen lett az első baratom. kiskoromban elég ,,hülyén - fiusan ,, öltöztem, utanna hiba valtoztattam rajta, nem kellettem senkinek. faluban lakom mindenki ismert. bulizni is jartam (nem disco) ismertem mindenkit nagy volt a haveri kör, mégsem kellettem senkinek. elmentem középsuliba, kollégium tele fiukkal. senkinek nem keleettem. jolvan nem is nyomultam senkire ne hidd azt, de szar volt h baratnőim összejönnek vkivel én meg mindig egyedül.

aztan valtottam, egyetem.

persze itt is ugyan az volt, de nagyobb varos ez, nem adtam fel. 1,5 éve vagyok itt, azalat 2 kapcsim volt.

első - chat(.hu) - neki is első volt. 2,5 honap lett belőle.

masik myvip (randi) - hat egy honap randizas, egy honap ,,kézen fogva - smarolasok,, de ennyi lett. és most megint egyedül vagyok.

de nem adom fel, te sem tedd!!!

20/L

2009. dec. 29. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!