Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk még, akik nem sietik el a dolgokat?
Tehát, hogy előbb szeretnék megismerni a lányt személyesen is, nemcsak megítélni a facebook és egyéb chat csevegések alapján, mert ott mindenki olyannak mutatja magát ott, amilyennek akarja szerintem.
Hanem szép sorban haladni a dolgokkal. Találkozgatni, sok időt együtt tölteni, hogy megismerjük egymást kívül belül, mert én lányként ilyen vagyok.
Sok pasi volt, aki már az első vagy második találkozón meg akart csókolni, de nekem ez nem ment, mert alig ismertem őket meg két találkozó után, és én csak szeretnék lépésről lépésre haladni, nem fejest ugrani a dolgokba.
Ez nagy hülyeség és túl régimódi vagyok?
Nem hülyeség, csak nehezebb lesz megtalálni a megfelelő partnert. Sokak szemében túlságosan zárkózottnak fogsz tűnni és esetleg pont emiatt hagyják abba az ismerkedést veled.
Dicséretes, hogy nem adod oda magad az első éjszakán, de ugyanúgy a másik véglet sem szerencsés választás.
Vannak, és mire megyünk vele?
ha nem csókolom meg a csajt első randin, akkor az agyába születik egy gondolat, hogy nem tetszik és így köv randi sem lesz.
Ha meg megcsókolom, akkor egy tapló idióta vagyok, aki biztos csak meg akarja dugni.
Ez az én tapasztalatom a saját visszajelzéseim alapján ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!