Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan fiúk még, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk még, akik nem sietik el a dolgokat?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy előbb szeretnék megismerni a lányt személyesen is, nemcsak megítélni a facebook és egyéb chat csevegések alapján, mert ott mindenki olyannak mutatja magát ott, amilyennek akarja szerintem.

Hanem szép sorban haladni a dolgokkal. Találkozgatni, sok időt együtt tölteni, hogy megismerjük egymást kívül belül, mert én lányként ilyen vagyok.

Sok pasi volt, aki már az első vagy második találkozón meg akart csókolni, de nekem ez nem ment, mert alig ismertem őket meg két találkozó után, és én csak szeretnék lépésről lépésre haladni, nem fejest ugrani a dolgokba.

Ez nagy hülyeség és túl régimódi vagyok?

2014. máj. 17. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
a csók alap a randin.
2014. máj. 17. 10:50
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Ha te régimódi vagy, akkor én is.Fiú létemre én is szeretek fokozatosan haladni, ha komolyan gondolom.:) Ja, és olyan még nem volt, hogy nem komolyan gondoltam. 17F
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Én ilyen vagyok
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Jelen, de nem nagyon éri meg...:)
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem régimódiság.Csak egy tulajdonság amihez negatív és pozitív dolgok is tartoznak.
2014. máj. 17. 10:57
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Enis ilyen vagyok.:)
2014. máj. 17. 11:06
 7/13 anonim ***** válasza:
vannak ám... a pasim... azt hittem, h vagy meleg vagy nemi beteg vagy papnak készül titokban...
2014. máj. 17. 11:15
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem van egy hozzad hasonlo osztalytarsam aki talalt maganak egy olyan fiut amilyet leirtal :)
2014. máj. 17. 11:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, csak nehezebb lesz megtalálni a megfelelő partnert. Sokak szemében túlságosan zárkózottnak fogsz tűnni és esetleg pont emiatt hagyják abba az ismerkedést veled.

Dicséretes, hogy nem adod oda magad az első éjszakán, de ugyanúgy a másik véglet sem szerencsés választás.

2014. máj. 17. 11:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Vannak, és mire megyünk vele?

ha nem csókolom meg a csajt első randin, akkor az agyába születik egy gondolat, hogy nem tetszik és így köv randi sem lesz.

Ha meg megcsókolom, akkor egy tapló idióta vagyok, aki biztos csak meg akarja dugni.

Ez az én tapasztalatom a saját visszajelzéseim alapján ezzel kapcsolatban.

2014. máj. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!