Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél? Vagy csak rendes és nem akar rohanni?
4.randink lesz...Neten kezdtünk el ismerkedni(lassan 3 hónapja) Azóta 3x találkoztunk. Még nem fogta meg a kezem,de írta,hogy kedvel... Tetszek neki? Vagy nem tud dönteni hogy mit is szeretne igazából??
(ő 27/F, én 18/L)
Nem mondanám magam tininek! Persze,nem attól lesz valaki felnőtt hogy már 18...
Tény hogy nem volt sok barátnője és nincs sok tapasztalata...de tényleg nem tudom mire vélni a viselkedését :/
Jól elvagytok? Ő ír rád? Látszik rajta, hogy szeret veled lenni?
Lehet hogy csak félős, meg nincs elég tapasztalata.
Nekem is volt olyan, hogy azt hittem abszolút nem érdeklem a srácot (ő is már 25 volt) közben csak nem akart letámadni, pedig nagyon is tetszettem neki.:) Van ilyen! De ez látszik az illető jelleméből, mert pl. zárkózott.
Igen,azt hiszem :) Nagyon jókat szoktunk beszélgetni,iszonyat kedves fiú...Most érettségiztem,minden nap hívott/írt,hogy hogy sikerültek,hogy vagyok...mindig érdeklődik :)
A valóságban,mikor találkozunk,látom Rajta hogy cicányit izgul...de most,a legutóbbi randin már sokkal oldottabb volt,mint az elsőn...meg a másodikon...no meg én is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!