Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi egy réten?

Figyelt kérdés

#juhzgtfrdes
2014. máj. 10. 23:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hova akar vinni téged ez a szerencsétlen? :D Így megértem, ha nem tetszik..
2014. máj. 11. 00:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Nekem se tetszik. Találkoznék vele, csak nem ott. Hogy mondjam el neki?
2014. máj. 11. 00:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves [ide a srác nevét írod]!

Nem szeretném, ha egy kihalt rétre mennénk, mit szólnál inkább [te ötleted]hez? Ott legalább meghallják ha sokítok. :)

2014. máj. 11. 00:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy fáj a lábad, nem tudsz gyalogolni. A busz odavisz x helyre, ahol készségesen beülsz vele egy hambira.
2014. máj. 11. 00:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Mond neki, hogy "jajj az tök undi, mért nem megyünk a plázába?"

Na de, nekem volt már randim réten! Mikor már hazafele mentünk azt mondja a csaj: Te Pali én úgy féltem, hogy letepersz ott a nagy fűben! Én meg mondom, viccesen: csak a hangyák meg a bogarak között nem lett volna túl békés. Ő meg: jaaj, hát leterítettem volna a kabátom...

2014. máj. 11. 02:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez csak nekem szúrt szemet? A fiúcska meghívja a kis csajt, egy kietlen távoli helyre ahol pont magas a fű, ráadásul piknik se lesz, csak egy kietlen nagy füves puszta kellős közepén ülnek, hogy véletlenül se látszódjanak ki a fűből, lehetőleg jó messz a civilizációtól és más emberektől nem fura egy kicsit vagy csak nekem gyanús?
2014. máj. 11. 07:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Most voltam randizni egy lánnyal a közeli réten. Nagyon szép és romantikus hely, ezért vittem oda. Neki pl nagyon tetszett, mert már elege van abból, hogy mindenki drága és idióta helyre vitte/akarta vinni, hogy ezzel nyűgözzék le!

Egyébként itt sem volt rajtunk kívül senki, pont ez volt a lényeg :)

2014. máj. 11. 13:52
 18/18 A kérdező kommentje:

16. - én is gondoltam már furcsaságokra.

17.- romantikus,stb. de nekem ott eléggé kellemetlen lenne.

2014. máj. 11. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!