Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta nincs csajod? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
Mióta nincs barátnőtök?
Ha nem túl személyes kérdés, miért lett vége?
Egyébként az összes fiú azon siránkozik, hogy nincs csaja. Dehát akkor miért nem tesztek ez ellen???
2009. dec. 27. 15:16
31/49 anonim válasza:
"egyébként 14/l vagyok:)"
ezzel most nem kicsit megleptél :)
kb egy 16 éves fiúnak tippeltelek, aki már kb fél éve egyedülálló :)
32/49 anonim válasza:
nekem 2 éve kb.bár nekem nem hiányzik,elvagyok foglalva sporttal...:)
és megcsalt.
17/F
35/49 anonim válasza:
Nyár vége óta, szakítottam vele mert féltékeny volt a haverjaimra, ő volt a 7.ik(ebből 2-3 komoly csak..)
17/F
de szívesen ismerkednék bp-i lányokkal..:) vagy dunakeszi, amelyik jobb:)
36/49 anonim válasza:
voltis meg nemis, és még ugyanez vanis meg nincsis :( rémes helyzet. ezt nem számitva 20 éve
20/f
38/49 anonim válasza:
20 fiú vagyok ,karácsony óta nincs barátnőm,azért váltak külön az útjaink,mert nem érzett irántam semmit,mostanában nem akarok új kapcsolatot,mert eléggé kivagyok,meg őt szeretem még mindig,előtte még nem volt komolynak számító kapcsolatom.
39/49 anonim válasza:
16 éve 16/F de már nagyon szeretnék vkit...:S
40/49 anonim válasza:
Egyéve....
most talán lesz valami, teljesen bele vagyok esve egy lányba ... 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!