Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Nektek melyik jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Nektek melyik jön be jobban?

Figyelt kérdés
Nektek melyik megjelenés teszik jobban egy izmosabb fiún?Itt gondolok arra,hogy pl egy izomtrikó, vagy egy sima sztreccses rövidujjú,vagy esetleg egy ujjatlan izompoló?(Bocsesz az off miatt nem ide kellett volna a kérdést feltennem)
2009. dec. 27. 12:21
 1/4 anonim válasza:
Nekem az izma egyáltalán nemszámit nekem inkább a soványak jönnek be vagy max azok akik egy súlyba vannak velem nekem is ilyen szerelmem van :D
2009. dec. 27. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:
hmmm :) Szerintem az ilyen ujjatlan pólók most nem igazán jók hisz a mínuszok repkednek :S Amúgy ha valóban jó és szexi tested van akkor vmi feszesebb pólót vegyél fel, de ne legyen sztem ujjatlan :)
2009. dec. 27. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:
nem most a minuszokra gondoltam:D ilyenkor eszemben sincs rövidet húzni. de köszönöm a választ:)
2009. dec. 27. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem fehér ujjatlan trikó:D

az nagyon szexi:)egy izmos pasin:)

2009. dec. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!