Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van annyi egyszerű lány?
Figyelt kérdés
Egyszerűség alatt nem az életvitelét értem, hanem hogy olyan együgyű, butuska, kicsit műveletlen. Szívesebben lennék inkább egy kevéssé csinos, de okos lánnyal.2014. máj. 8. 14:48
11/11 anonim válasza:
ma 15:47
Ezeket a sztereotípiákat mind itt olvastam ám ,illetve hallom az érintett "fiatal" rétegtől ^^ én abszolút nem értek egyet egyikkel sem.De ha csak 4-5 kérdést elolvasol itt ,hogy férfiak mit vártok el egy nőtől,mi a fontos.. a válaszok nagy többsége ilyesmi lesz
Amúgy tény ,hogy a tudományokat kifelejtettem ,ebben informatikusként igazat adok neked abszolút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!