Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért dudált rá a prostituáltra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dudált rá a prostituáltra?

Figyelt kérdés
Randiról vitt haza, és már messziről kiszúrta, majd ledudált egy ilyen nőt, és idiótán röhögni kezdett. Kérdeztem ez mi volt? Röhögve mondta, hogy ez sza.rul esett a nőnek, azért dudált neki, de soha nem fizetne prostinak.
2014. máj. 8. 09:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
66%
Talán mert az gondolta, h egy laza csaj vagy, aki vele együtt fog ezen nevetni, (mert ez tényleg csak egy viccelődés volt) nem egy kis "mi illik-mi nem illik" hercegnő! :D Én is csak nevettem volna ezen... :D Miért bukjak ki?:D A kisujjamig nem ér fel egy olyan fajta nő, h esetleg rosszul esne, h rádudált :D
2014. máj. 8. 09:57
 12/34 A kérdező kommentje:
gondolom az is természetes, hogy meg akart állni, megkérdezni, hogy beszállna-e harmadiknak a nő (állítólag csak kíváncsiságból, 35 évesen...), és akkor mondtam neki, meg ne merje tenni.
2014. máj. 8. 09:58
 13/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert én csak ismerősökre szoktam így rádudálni a városban.

De ha tényleg olyan indíttatásból, mint amit mondott neked, akkor az nem vall valami magas érzelmi intelligenciára.

Egyébként nem értem, hogy ez miért esne szarul egy prostituálnak, de nem vagyok járatos a témában.

2014. máj. 8. 10:00
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Köszönt neki, ennyi. Ne vedd komolyan, mármint az embert. Nagy tahóság egy randin ilyet csinálni. Én elég nagy tahó vagyok, de ez még nekem is sok. 37F
2014. máj. 8. 10:01
 15/34 anonim ***** válasza:
45%
Kerdezo, te be vagy oltva vicc ellen? Mert ha szerinted tenyleg megallt volna megkerdezni hogy beszallt volna-e 3.nak akkor benned van a hiba!
2014. máj. 8. 10:02
 16/34 A kérdező kommentje:
15-ös, képzeld nem, de ha már viccről van szó, nem prosti lesz a poén tárgya!!!
2014. máj. 8. 10:05
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy büdös bunkó.
2014. máj. 8. 10:06
 18/34 anonim ***** válasza:

Amugy tenyleg kicsit eros ez egy randin, de ez alapjan max annyi kovetkeztetest lehet levonni hogy a pasi egy 35 eves nagy gyerek. :)

En is az vagyok, ettol meg nem biztos hogy nincs komoly oldala is.

35f

2014. máj. 8. 10:06
 19/34 anonim ***** válasza:
41%
Azért dudált, mert egy ordenáré nagy paraszt. Hihetetlen, hogy ilyen pasiknak van nőjük. Ki állna szóba ilyennel?
2014. máj. 8. 10:07
 20/34 anonim ***** válasza:
38%
Én is rá szoktam dudálni, még akkor is ha a párom ott ül a kocsiban. Az egy jó poén, és ennyi, semmi több. Nem akarok tőle attól semmit. Még akkor sem ha egyedül vagyok. A szexért elvből nem fizetek!
2014. máj. 8. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!