Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú ügyben segíts, fontos! (? ) 14,5/L
van egy fiú, akivel egy előkészítőre járok.
elég csöndes(nek tűnik)
de nekem nagyon tetszik szimpatikus meg minden.
de nem tudom mit csináljak!
órán szemeztünk is.. azthiszem..:$
de nem merek úgy oda se menni hozzá, mert mit mondok? hülyének nézne..
SEGÍTS
21/F
Menj oda hozzá, köszönj, mutatkozz be, és érdeklődj róla. Ha az elején elakadtok, említsd meg h eléggé csendes típusnak tűnik.
Amúgy mikor odamész hozzá, próbálj elszakadni a gondolattól, h ki is ő, próbáld csak egy hétköznapi srácnak nézni, majd ha már megy a beszélgetés, akkor egyre jobban oldódhatsz.
Gooombaaa
Gombacska jól beszél, nyugodtan menyj oda. Nem történik semmi rossz elvileg, egyk ét dolog meg kiderül. Például, hogy érdemes vele foglalkozni vagy sem.
Sok sikert.
Vagy az van, hogy a fiú kegyetlen félénk és oda sem mer menni, vagy azt várja hogy odamenj, kezdeményezz és jól kinevethessen. Sajnos van ilyen, hogy ezt a fiúk kihasználják, ha a csaj nem is jön be. Tudod... eggyel több strigula.
15/L ~
hát te lány az esetem szinte ugyen ez volt:P de komolyan
előkészítőre járok én is :P
volt ott 2 srác na mind1 folyton nézett aztán nekem előszőr nem jött be XD:P aztán mázli mert kockázik(rubik kocka/varázs kocka) odamentem kivettem a kezéből aztán ott ba*ogattam azt:p aztán ott mutatta h kell szóval megvolt a közös téma...azóta sokat dumáltunk msnen és elmondta h bejövök neki :D aztán előkészítőn is dumáltunk aztán az egyik előkészítő után(amúgy mindig adtunk egymásnak 3 arcra puszit búcsúzásként mint a többieknek is :P) és amikor akartam adni a 3 arcra puszit megfogta a kezem és adott egy szájra puszit....hát édi volt...de igazából nekem nem ment volna mert messze lakik:S de viszont legjobb barátok lettünk :D de neked bármi megtörténhet sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!