Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, mennyire zavar titeket az ha van a lanyon felesleg? 17/L
Figyelt kérdés
155 cm vagyok es 56kg aranyos a testem , mindenki szerint nagyon szep arcom van, de van egy kis pocim ami engem nagyon zavar. Most megismertem egy sracot, aki ugy tunik kedvel, de felek vele tobbszor talalkozni, mert egyszeruen mar komplexusom lett.. Es itt nem arrol van szo, hogy nem akarok tenni ellene, sot.. Csak epp lassan megy minden valtozas nalam ha a testemet figyelem, foleg mert pici vagyok. Mekkora hatrany a felesleg szamotokra?2014. máj. 6. 22:21
11/21 anonim válasza:
meglehetősen főleg úgy, hogy az én 185cm/64kg-os alkatommal eddig mindenki a túlsúlyos csajokat tuszmákolta rám
13/21 anonim válasza:
170cm vagyok és 53kg, az a kis poci nem lehet olyan kicsi, szerintem kezdetnek ne áltasd magad. Másrészt ha a srác kedvel látja, hogy milyen a testalkatos és azzal együtt kedvel
15/21 anonim válasza:
este csibeszarnyat miért ne egyen? aki ezt irta nincs tisztàban h mi hizlal
16/21 anonim válasza:
Ahaaa, kis poci ?
A barátnőm 175 cm és 60 kg sem, és még úgy is panaszkodig, hogy kövér.
Szerintem nem kövér, pont ideális az alakja.
Na ha msot a 175 cm-hez párosul mondjuk az ,,ideális" 60 kg, akkor a te 20 centivel alacsonyabb testednél mesélj már még arról a ,,kis pocidról"
:DDDDDDDDDDDDDDDD
17/21 anonim válasza:
Engem zavarna, de a magasságod is.:(
18/21 anonim válasza:
Óóó az még nem vészes :D 56kg az semmi... sőt pici vagy szóval aranyos vagy,és az aranyosságod még azt a kis ``felesleget,, is eltakarja :D
Ez úgy van,hogy van akiknek tetszel és van akiknek nem és még van a maradék ... na ők azok akik bekaphatják xD
19/21 A kérdező kommentje:
Így vissza olvasva, még bántóbb néhány komment, mint annó. Amúgy a pici poci, az bizony pici poci volt, mert izmos vagyok s ugye az izom nehezebb, de térfogatra kisebb. Na mondjuk, már mindegy is, mert 50kg vagyok s lám 62cm-s derekam, 92cm mell meret s 87cm csipo merettel, ami azért elég szép munka volt..
2014. jún. 3. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!