Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudok szerezni magamnak 1 pasit?
21/F
Ebben tudok segíteni, írj privát üzenetet.
Gooombaaa
korod?
-csúnya vagy? kövér vagy? félénk vagy? buta vagy?
21/F
Megtudhatom h ki minősítette le a válaszomat? Ez a legtöbb ami válaszként megjelent! A helyzet nem túl egyszerű, és eléggé szerteágazó! A megoldás meg nem 1-2 mondat. Ha tényleg megoldást keresel, akkor írj.
Gooombaaa
Csúnya? olyan nincs, mindenkinek más a szép.
Kövér? ... telt.
Félénk? Igen, ez lehet a probléma kulcsa.
Vagy pont az ellenkezője, hogy annyira be akarsz vágódni egy srácnál, hogy eltaszítod magadtól. Légy természetes, mosolyogj sokat.
19/F
Szia Kérdező!
Szerintem a lehető legegyszerűbbre kell gondolni, de ez a te szemedben, és az én szememben is mást jelent. Ha érdekel az én szemszögem, hajlandó vagyok találkozni veled kizárólag abból a célból, hogy elmondjam mik a kérdésbe foglalt okok. Ha msn-re akarsz felvenni, és beszélgetni akarsz ebben az esetben nem működik, és nem fogsz egy olyan embertől semmit megtudni, akivel nem találkozol, és nem alakul ki benyomás, amit az illető részrehajlás nélkül el tud - egyáltalán el akar - mondani neked. Vagy használható információt szeretnél - mert komolyan gondolod ezt a kérdést -, vagy hogy valaki a lelkedet símogassa, én nem az utóbbiban vagyok partner. Ha komolyan érdekel a válasz, akkor küldj nekem egy üzenetet, amiben szerepel a keresztneved, a korod és a telefonszámod. Megelőlegezem a bizalmam feléd, hogy nem fogsz személyemmel, telefonszámommal bármíly módon visszaélni, és biztosítalak róla hogy oldalamról sem áll fenn ennek a lehetősége. Ezen lehetőséget tekintsd különleges kivételnek, amit egy egyszerű okból tettem meg: jól telt a Karácsonyom! Ha nem gondolod komolyan a kérdést, csak mondjuk ismerkedni szeretnél, légyszíves ne írj!
Üdv: A mágus
Szia
hány éves vagy? ha megmondod akkor beszélgethetünk róla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!