Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit éreztek amikor a következőt mondjátok egy lánynak, akivel ismerkedtek: "kedvellek", "ügyes, szimpatikus lánynak tűnsz", "tetszel", "szívesen találkoznék veled"?
7-es... Köszi a választ... nem, nem direkt csinálom, csak nem tudok az emberekben megbízni és nem tudok a gondolatukból, szemükből olvasni, hogy rájöjjek mit fednek a szavai. Mert mondhatja valaki, hogy szívesen találkozna velem, de valójában nem megismerni, hanem lefektetni akar... Na az ilyeneket akarom kiszűrni, ha lehetne.
szóval akkor ha jól értem a "kedvellek", "szimpatikus vagy" bókokat inkább akkor mondod, amikor a belsővel fogott meg, és a "tetszel"-t pedig ha a külsővel?
9-esnek látom más a véleménye, neki is köszi.
10-es (és mások): ilyen esetben a kézfogás, csók, többi fizikai közeledés is csak a 3. randi után?
7-es vagyok
úgy ahogy mondod. Végülis igazad is van. Én abból indultam ki, hogy megbízható az illető. Viszont ha még te sem tudod, akkor mi még annyira se, hogy most mit miért mond neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!