Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti mit éreztek amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit éreztek amikor a következőt mondjátok egy lánynak, akivel ismerkedtek: "kedvellek", "ügyes, szimpatikus lánynak tűnsz", "tetszel", "szívesen találkoznék veled"?

Figyelt kérdés
Mikor melyiket használjátok leginkább? Melyiket mondjátok, ha komoly kapcsolatot akartok, melyiket ha lazábbat illetve ha csak barátkozni akarnátok, mondanátok-e ilyesmit. Akár folytathatjátok is a sort, ha még van ötlet.

2014. máj. 4. 16:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

7-es... Köszi a választ... nem, nem direkt csinálom, csak nem tudok az emberekben megbízni és nem tudok a gondolatukból, szemükből olvasni, hogy rájöjjek mit fednek a szavai. Mert mondhatja valaki, hogy szívesen találkozna velem, de valójában nem megismerni, hanem lefektetni akar... Na az ilyeneket akarom kiszűrni, ha lehetne.

szóval akkor ha jól értem a "kedvellek", "szimpatikus vagy" bókokat inkább akkor mondod, amikor a belsővel fogott meg, és a "tetszel"-t pedig ha a külsővel?

9-esnek látom más a véleménye, neki is köszi.

10-es (és mások): ilyen esetben a kézfogás, csók, többi fizikai közeledés is csak a 3. randi után?

2014. máj. 4. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:
A "szívesen találkoznék veled" szerintem az, hogy megfogott a belső és a külső is és élőben is szeretne veled találkozni, komolyabb dolgot akar.
2014. máj. 4. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

úgy ahogy mondod. Végülis igazad is van. Én abból indultam ki, hogy megbízható az illető. Viszont ha még te sem tudod, akkor mi még annyira se, hogy most mit miért mond neked.

2014. máj. 4. 22:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Általánosan kérdeztem, nem feltétlenül egyvalakiból kiindulva. Pl. azt, hogy "kedvellek", nemrég mondta valaki, az "ügyes, szimpatikus lánynak tűnsz, akivel szívesen találkoznék kettesben is"-t pedig régebb, másvalaki... Még mondtak olyat is egy kirándulásról hazasétálva, hogy "örültem a társaságodnak, jó volt". A "tetszel"-t én még nem kaptam meg, de talán ez szokott a leggyakoribb lenni.
2014. máj. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!