Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megdugjam a nőt az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugjam a nőt az első randin?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 22:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
56%
A csók első randin meg van(kivéve ha mi fiúk nem erőltetjük. És persze erőltetjük). A sex meg ha ien hülye, vagy, hogy nem magadat adod akkor ne is várj túl sokat. Add magadat, ne azt add amit a nő akar... Hülye gyerek.....
2009. dec. 25. 23:37
 22/37 anonim ***** válasza:

Akkor mondjuk kezd el önmagadat adni, hátha valaki megszeret és nem egy egyéjszakás hülye fajankónak fogsz számítani náluk a következő lányos pletyizéskor.

Ettől nem leszel menőbb..

2009. dec. 26. 00:33
 23/37 anonim ***** válasza:
58%
Hogy miért? Azért mert van rájuk igény. Ha nektek "iszonyat intelligens úriembereknek" lenne annyi eszetek, hogy leszarjátok őket és nem dugjátok meg, akkor nem lennének ribancok. Ennyire egyszerű. Szóval nemcsak a csajok ribancok, hanem te is. Szóval amíg megdugod az összeset, addig nem is érdemelsz jobbat. Ez van. Ördögi kör. Okos enged, szamár szenved...:PXD
2009. dec. 26. 02:05
 24/37 A kérdező kommentje:
ezzel te most azt mondtad, ha mi pasik nem dugjuk meg a nőket nem lesznek ribancok.. ez aztán értelmes már bocsiXDXD tehát pasik ne dugjunk csajokat, mert ribancok lesznek:D:D:D egy pasi lehet "ribanc" egy nőnek legyen már önbecsülése könyörgöm!! akkor lesz meg nálam a tisztelet..
2009. dec. 26. 09:34
 25/37 anonim ***** válasza:
Azt mondtam, hogy te is ugyanolyan vagy, mint ők. És ha te ilyen vagy a másik oldaltól se várj jobbat. Ennyi. Ha ezt sem vagy képes értelmezni, akkor meg főleg veled van a bajXD
2009. dec. 26. 13:20
 26/37 anonim ***** válasza:
pedig igaza van csak te nem erted utolsokam.
2009. dec. 26. 16:26
 27/37 anonim válasza:
hülye vagy?xd mondjuk ha neked úgy jó..-.- de szerintem nem kéne..
2009. dec. 26. 16:31
 28/37 anonim ***** válasza:
Nekem van igaza csak te nem érted 16:26oskámXD
2009. dec. 26. 18:43
 29/37 A kérdező kommentje:
kicsit értelmezd a válaszodat. Rájössz hogy nem így van:) értem mit akarsz mondani, de elég hülyén írtad le, értelmetlenül, mert ez eléggé arra utal, amit írtam.
2009. dec. 26. 18:49
 30/37 anonim ***** válasza:
Nem, nem érted. LEgalább is az intelligenciaszinted 0. Mert ha értenéd, akkor írnád, hogy oké és ennyi. De te azóta is kötözködsz. De mind1 jót röhögök rajtadXD Jó dugást továbbra is, így soha nem lesz normális csajod... Hajrá;)
2009. dec. 26. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!