Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/28 Mr. Truth válasza:
Orrba szájba dugnam azt a r**ancot. :D de kb hosszutávon olyanok lennénk mint a Mr. & Mrs. Smith című filmben mikor szétverik a lakást :D
13/28 anonim válasza:
Nem. Sok olyan tulajdonságom van, ami egy férfiban nem tetszene.
14/28 anonim válasza:
nem
nem randizok idegbetegekkel!
15/28 anonim válasza:
Jaja a tökéletes ember lenne számomra a csaj.
Mivel alapvetően jó képűnek mondanak meg kondi nélkül is jól néztem ki, ezáltal a csaj jó lenne kinézetre.
De egy depressziós lusta magányos senki lenne akár csak én.
Nem baj legalább együtt depiznénk.
16/28 anonim válasza:
Végre valaki akit meg tudnék kötözni az ágyban. :D
17/28 anonim válasza:
miközben azt szereted, ha téged kötöznek?
18/28 anonim válasza:
21:22: nekem már volt szerencsém olyan csajhoz, akivel felváltva kikötöztük egymást :D Nem olyan ritka az :D
19/28 anonim válasza:
Igen!!! Ugyan olyan érzéketlen fas-z lenne mint én és legalább nem hisztizne mint a fiúk 90% minden sz-arért, a szex meg maga lenne a mennyország *-*
20/28 anonim válasza:
A kötözés talán nem ritka, de amit utána kapna azt innen kimoderálnák. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!