Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyat szeretek, akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyat szeretek, akit nem kéne. Mit tegyek? (folyt. )

Figyelt kérdés
Szóval,sokat csalódtam már bár csak 17 éves vagyok.Utolsó barátom is megcsalt:SÉs elhatároztam h nekem jó ideig nem kell senki most. De láttam egy srácról egy képet,és első látásra eldöntöttem, hogy nekem ő kell,bármi is az akadálya,és vele akarok lenni.De ezt egy képről elhatároztam,sose volt senki kimondottan az álompasi a szemembe, de ő az.Nekem ő az esetem, és egyszerűen kell nekem!Sokat beszélgettünk,és mondta hogy ez a vonzalom kölcsönös.Ő is velem szeretne lenni, őt is átverték jópárszor, és szeretne egy normális hosszú kapcsolatot.Csak egy a bibi....az ország másik felén lakik =( És tudom hogy nem szabadna beleélnem magam a dologba, de egyszerűen ilyen vagyok.És egyre rosszabbul viselem a dolgot, hogy lehet soha nem találkozhatunk.Úgy érzem kötődök már hozzá, és van hogy órákig hallgatom azt a számot amit küldött.A képeit inkább megse nézem már,mert megint csak rájövök h nekem ő kell:(És ezt eddig nem mondtam így neki.De kibukott belőle,hogy úgy érzi szerelmes belém,pedig nem is találkoztunk,és nem gondolta hogy van ilyen,de szeret és velem akar lenni. És ez mégjobban szíven ütött...mert tudom hogy nem szívat, komolyan így érzi. Annyira rossz:( És azóta volt aki kezdeményezett nálam, de valamiért nem akartam tőle semmit, mert csak Vele akarok lenni.És úgy vagyok vele,ha Ő nem lehet az enyém, hát más se . annyira hasonlítunk, stílusunk is ugyanaz. tényleg mit tehetek ilyenkor?:( ne mondjátok h ne beszéljek vele, felejtsem el, mert nem bírom ki hogy ne beszéljek vele :(
2009. dec. 25. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom egy alfahím gyökér állat... attol hogy szted jól néz ki a belsője nem biztos... de ebböl is látszik hogy te egy ilyen beképzelt p*csa vagy hogy neked csak a külsö a fontos.... dugasd meg vele magad és hagyd ott... XD
2009. dec. 25. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Istenem de értelmes ember vagy -.-.

1. nem kib@aszottul nem az!

2. nem vagyok beképzelt "P.csa", nem tudom ezt most miből következtetted ki ilyen szépen.

3. nem a külső számít csak, sőt volt olyan barátom aki először tökre nem jött be, de megismertem és több mint félévet együtt voltunk.

de látom te nem voltál még ebbe a helyzetbe,mert akkor felfognád ezt te sík...

2009. dec. 25. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

te hol laksz és ő hol lakik??

esetleg csinálhattok olyat hogy te lemész hozzá 1 hétvégén vagy ő hozzád!

2009. dec. 25. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne higy el neki mindent, igenis legyenek fenntartásaid jobb ha kicist vigyázol magadra!

Hány éves a fiú?Ez fontos lenne

2009. dec. 25. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Az MSN sokat megbír. De miért is nem oldjátok meg, hogy találkozzatok? most itt van a szünet meg minden, nem hiszem olyan vészes lenne összehozni. Legalább megismered személyesen, és fény derűlhet erre- arra.
2009. dec. 25. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
annyi idős mint én.én tolnamegyébe, ő hevesbe. Valamiért úgy érzem, h nem hülyít, és nem csak úgy mondja amit mondd.Csak volt már részem távkapcsolatba, és igaz 1 egy évig bírtuk, de többet sírtam mint nevettem sokszor annyira rossz volt h messze van. és ő csak 2 megyével volt arrébb.
2009. dec. 25. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!