Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell csókolózni?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csókolózni?!

Figyelt kérdés

ha lehet ne olyanokat írjatok h majd jön magátol az egészt meg stbb.

am>>volt pasim és azért dobam ki mer féltem a csóktól mikor a szemembe nézett hosszan én zavarba jöttem és nem tudtam én is végig a szemébe nézni...

mit kell tennem ha közeled vagy hogy megy ez valójában ?:D (csajvok :$)

2009. dec. 24. 22:20
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

Istenem!

Nem a korodtól függ h mennyire vagy érett!

Valaki 20évesen olya mint 1 ovis!pedig már 20éves!

2009. dec. 25. 15:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki máskor ér meg a csókolózásra, valaki hamar,( de mondjuk egy 13 éves csak egy pici szájrapuszit ad) valaki később. én 14 éves vagyok és csak most érzem úgy hogy megértem rá. ezt pedig azért, mert egy fantasztikus és megbízható pasim van. Majd ha nem jössz zavarba a fiu közelségétől és megbízol benne eléggé akkor fogsz megérni a csókra és akkor fog menni. egyébként én is keresgéltem , hogy hogy kell, de tényleg ennek magától kell jönnie, csak fajták vannak és ún. szabályok. Ennyi. Puszi egyébként.
2009. dec. 25. 20:43
 13/22 anonim ***** válasza:

nem,nem vagy érett.. lehet h 15 vagy de szellemileg abszolút nem.. ha ezért szakitasz valakivel.. inkább beszélnéd meg vele..

főleg,hogy kérik h ha van egy már egy ugyanilyen kérdés azt mégegyszer ne tegyétek fel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hogy+kell+cs.. asszem itt van pár,elöbb mért nem nézel utána?

2010. febr. 5. 18:24
 14/22 anonim ***** válasza:

de mondjuk egy 13 éves csak egy pici szájrapuszit ad)

nem feltétlenül.. 12 évesen volt az első csókom. igaz,azt még nem akartam,de nem bántam meg. az én osztálytársaim és évfolyamtársaim között van olyan aki már nem szűz,van aki még "csak" kézzel elégítette ki a másikat,van aki smárolt és van aki még csak szájrapuszit sem adott senkinek. ember függő,de amiket így te kedves kérdező irtál egyáltalán nem vagy érett rá.

2010. febr. 5. 18:28
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Fontos dolog az első csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt későbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba.

Ne nyomd a szád erősen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkező esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés.

Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja!

Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét.

Néhány tipp a jó csókhoz:

- Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen!

- Hagyd a lányt levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal.

- Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját.

- Először csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben!

Amit semmiképpen ne csinálj:

- Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet.

- Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni.

- Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél.

- Soha ne nyomd túl erősen a szádat a lányéhoz!

2010. febr. 5. 20:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Én 13 vagyok. És 1 éve vagyunk együtt barátommal nagyon szeretem de mi ugy jöttünk össze h lesmárolt am. ö 16. én 1 honap mulva leszek 14. Szerintem nem kortol függ a dolog hanem mindenkinél más érttség kérdése nem vagy még elég érett.. Én szókimondóbb tipus vagyok, keresem a fiuk közelségét mert jo érzés ha vannak barátaim.. És Barátommal azota is nagyon jol kijövünk.. Aludt már nálunk meg minden.. Sokan r*ibancoztak már ezért de nem történt semmi akkor.. És enegem nem érdekel h mit mondanak mások..

Am. ne félj mjuk hülyevoltál h kidobtad azért mert nem merted lesmárolni.. na mind1

Akkor nagyjábol elmagyarázom.

1. A szemedbe te viszonzod a tekintetét

2. Közelebb hajol becsukja a szemét- teis ezt teszed

3. Ad egy hosszu puszit(ne szorits ösze a szádat mert valahol be kell dugnija a nyelvét)

4. és ebböl majd valahogy öszejön igazábol leirni nem nagyonlehet

hamarosan 14/L

2010. febr. 5. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Úgy kell,mint ahogy a hetedikesek csinálják...minél nyálasabban,és ne jusson levegőhöz!-.-'

f/16

2010. febr. 5. 20:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Én utálok csókolózni, ki a fenét érdekel, hogy épp jól vagy rosszul csinálod. Hagyd a francba az olyan csajt, az inkább nem csaj hanem dísz. na ennyi.
2010. febr. 5. 20:47
 19/22 anonim ***** válasza:
úgy hogy beírod a keresőbe
2010. febr. 5. 20:48
 20/22 anonim ***** válasza:

előző vagyok

bocsi hogy itt "oltalak" de már annyiszor volt

2010. febr. 5. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!