Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam az első csókot?
Tudom jön magától meg minden, de ez lesz az első csók és alapvetően csak a "nyelves részben kérnék segítséget.
Igazából mindent tudok viszont a nyelves csóktól félek.
Mi van ha elrontom? El lehet egyáltalán rontani?
Mit csináljak ha a nyelvem már a csaj szájában van?
Köszi
Egy srác
jó kérdés:)
most eszembejutott az első csókom, még szűz voltam minden téren, de a csaj már haladó:)
én hirtelen ugy meglepödtem mikor azonnal átdugta a nyelvét és elkezdett keverni vele mint az állat:)
kb 1 percig volt szokatlan, aztán 5 perc mulva már én is mester voltam benne, ennyi:)
majd ugyis észreveszed hogy hogy milyen a csaj, ha gyors a nyelvével akkor szerintem rámenös és lehet hogy meglessz még aznap a másik szűzességed elvesztése is:)
ha lassú nagyon érzékien csinálja akkor az szerelmes beléd, és lehet hogy még szűz is.
ez csak a saját tapasztalat.
JA MÉG NEM VÁLASZOLTAM.
szerintem kezdj lassan érzékien, kb ez olyan mintha iszapbirkoznál az ő nyelvével, de ne akard lenyomni:) csak lazán, aztán ha ő olyan vérmérsékletű akkor vedd fel az ő tempoját, pár perc alatt kitanulod, ne izgulj, elsőre furcsa lessz, 1 perc mulva megszokod, és 5 perc mulva ugy élvezed már mint az állat:) 35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!