Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drukkoltok? Mit tanácsoltok?
Már régóta beszélek Facebookon egy sráccal. Nagyon helyes. Én is szépnek mondanám magam. Olyan vissza húzódós lány vagyok. Kérdezte hogy járunk e. Mondtam neki hogy nem tudom hogy ez működni fog e hogy én külföldön vagyok de igeen!! Egy folytában szivecskéket küldünk egymásnak. Elhívott randizni,nyáron amikor megyek Magyarba. Nagyon izgulok!!
Mit tanácsoltok?
Fiúk véleményét kérem:
Szeretitek a lányon az ékszereket? Vagy inkább nem kifestett körmű lányokat preferáljátok?
Izgulok!! :)
15L és 16 F
Magyarországra*
Amúgy meg gáz...meglátszik, hogy még csak gyerek vagy.
XD
Én drukkolok
Bár a "magyarba" elégé bántotta a szépérzékem
Attól függ, hogy te melyik országban élsz. Mert pl. ha Spanyolországban akkor az elég nehéz, de ha valamelyik környező országban akkor talán működhet.
Ékszerek közül fülbevaló, nyaklánc. A körme az teljesen mindegy csak ne fekete legyen. És ne ilyen nagyon világítós (pl. piros)
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!