Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudom egy lánynak föltenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom egy lánynak föltenni ezt a kérdést MSn-en "Hogy vagy" nyílt kérdésként?

Figyelt kérdés

A zárt kérdés az amikor csak jelen esetbe jól, vagy rosszullal lehet válaszolni.

A nyílt pedig amikor akár több mondatba kell válaszolni és köztudott hogy a lányok szeretnek beszélni!

14/F

2009. dec. 24. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Én a "Mi van veled?" kérdést szoktam alkalmazni.Erre lehet több mondatban válaszolni.De hátha lesz valakinek jobb ötlete:)
2009. dec. 24. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
hogy vagy nem vagy beteg? stb... hé neked nincs fantáziád? ja 14 vagy látom
2009. dec. 24. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

"Hogy vagy? Mesélj."

Készülhetsz a szófosásra.

2009. dec. 24. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Mesélj, hogy vagy mostanság. Hogy érzed magad, mit csináltál ma?
2009. dec. 24. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
aranyos ahogy elmagyarázod, hogy mi a nyílt és mi a zárt kérdés. kétlem hogy lenne itt olyan ember aki ne tudná. esetleg a saját korosztályodban...:) egyébként az előttem szólok elég jó ötleteket adtak. de ha a lány nem akar mesélni akkor írhatsz amit akarsz, akkor is rövid választ kapsz.
2009. dec. 24. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogyvagy? Mit csináltál ma? meséljél!
2009. dec. 27. 01:19
 7/7 anonim ***** válasza:
kösz én nem tuttam mi a nyílt meg a zárt kérdés
2010. jan. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!