Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek neki valamit az első randira, és ha igen mit?
Ne vigyél!!!
nagyon kellemetlen, ha az első randin kapok valamit valakitől, aki nem is tetszik.
de ha tetszik, akkor is rettenetes túlzás, lekötelez vele, nem szeretem.
akkor adjál valamit, ha már sínen van a dolog, amikor már nem vagytok idegenek.
Hívd meg te őt valami innivalóra, az már bőven elég.
Teljesen jól leírta a #2, ne vegyél neki semmi ajándékot. Lehet, hogy 100 éve ez még ezt diktálta az illem, de nem ma, főleg egy ismeretlennek. Ha veszel neki valamit, kényelmetlenül fogja magát érezni mert úgy érzi hogy ezzel most az adósod és elvársz tőle valamit cserébe, esetleg hogy indokolatlanul komolyan az érzéseid iránta (úgy, hogy még nem is ismered), ez megriaszthatja.
F21
Nekem pl ugyanígy volt netes ismerkedés után találták, ott kaptam egy szál vörös rózsát (pedig mondtam előtte, hogy a vágott virágot nem igazán szeretem, mert sajnálom ha hervad), az aranyos volt csak azt meg macerás hurcolászni.
8-as voltam 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!