Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vigyek neki valamit az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zzoli23 kérdése:

Vigyek neki valamit az első randira, és ha igen mit?

Figyelt kérdés
A neten megismerkedtem egy lánnyal, és hamarosan találkozunk személyesen is. 27 éves vagyok, ő 24. Illik vinnem valamit? És mit? Ami nem sablonos.
2014. ápr. 26. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
rágót vigyél és óvszert. add magad
2014. ápr. 26. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne vigyél!!!

nagyon kellemetlen, ha az első randin kapok valamit valakitől, aki nem is tetszik.

de ha tetszik, akkor is rettenetes túlzás, lekötelez vele, nem szeretem.

akkor adjál valamit, ha már sínen van a dolog, amikor már nem vagytok idegenek.

Hívd meg te őt valami innivalóra, az már bőven elég.

2014. ápr. 26. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a kettessel.
2014. ápr. 26. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalat, de egy 2. lányt semmiképp ne vigyél, nem szeretik...
2014. ápr. 26. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Max virág
2014. ápr. 26. 21:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de kort, nemet írjatok légyszi. Úgy érzem ciki ha semmit nem viszek. A virág meg sablonos.
2014. ápr. 26. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól leírta a #2, ne vegyél neki semmi ajándékot. Lehet, hogy 100 éve ez még ezt diktálta az illem, de nem ma, főleg egy ismeretlennek. Ha veszel neki valamit, kényelmetlenül fogja magát érezni mert úgy érzi hogy ezzel most az adósod és elvársz tőle valamit cserébe, esetleg hogy indokolatlanul komolyan az érzéseid iránta (úgy, hogy még nem is ismered), ez megriaszthatja.

F21

2014. ápr. 26. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarsz vinni valamit akkor mondjuk egy tábla csokit (ez mondjuk sablonos, tudom, de a sablonoknak is van alapja). Viszont a kettes jól írta, inkább hívd meg valamire. :)
2014. ápr. 26. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem pl ugyanígy volt netes ismerkedés után találták, ott kaptam egy szál vörös rózsát (pedig mondtam előtte, hogy a vágott virágot nem igazán szeretem, mert sajnálom ha hervad), az aranyos volt csak azt meg macerás hurcolászni.

8-as voltam 17L

2014. ápr. 26. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
jaja, tuti én se mászkálnék egész nap egy csokor virággal, az édesség meg hizlal, ne hozzon semmit a srác, legyen trendi, szexi, ari, és ennyi bőven elég.
2014. ápr. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!