Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szeretnek a 16-17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a 16-17 éves lányok egy fiúban?

Figyelt kérdés
2008. júl. 26. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 vagyok és amit általában egy fiúban szeretem ha megvan, az a humor.. legyen vicces, tudjon megnevettetni, legyen kedves hozzám, törődjön velem, vagyis legyen figyelmes. Nem kell túl romantikusnak lennie, de azért néha egy-egy kedves gesztussal mutassa ki, hogy szeret/kedvel. És persze ne legyen buta, nekem fontos, hogy értelmes legyen és elmondhassak neki bármit.

Külsőre pedig a léyneg, hogy törődjön magával, legyen ápolt, de férfias. Legyen mindig jó illata, valami nem túl erős és nézzen mindig a szemebe ha hozzám beszél.

2008. júl. 26. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha okos, talpraesett, megbízható és fantasztikus egyénisége van.
2008. júl. 26. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Én 16 éves vagyok, és nekem is nagyjából azok jönnek be amit az első hozzászóló írt. Legyen kedves, humoros, ne legyen túl gyerekes, ne legyen az a fajta aki minden hétvégén a sárgaföldig issza magát + drogozik... Normális, talpraesett legyen és ápolt. külső az mind1, de ha választani kell nekem a barna zselézett tüsi haj és a barna szem jön be :):$

Persze ez a mostani barátomtól tökre eltér (mármint a külső: szem,haj)

Jaaaah és a legfontosabb h ne legyen egy unalmas tróger aki mindig otthon ül a gép elött, hanem szeressen sétálgatni, kirándulgatni vmerre, csavarogni stb :)

Ennyi a lényeg nálam legalábbis.

2008. júl. 26. 22:45
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem jók az előző válaszok, a lényeget leírták, de egy nagon fontosat kihagytak: legyen HATÁROZOTT!!

No, ne nyomulós, de engem megőrít, ha valaki olyan, hogy "hát, nem is tudom...", "nekem mindegy", "dönts te..."

Szóval érted. És a humor nagyon fontos. Meg hogy legyen értelmes, ne csak otthon, számítógép előtt ülő. Én most nem azt mondom, hogy állandóan utazzon, meg csináljon programokat, csak legyen nyílt és tájékozott.

17 éves lány válaszát olvastad.

2008. júl. 26. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha aranyos.. és udvarias. És csábító :)
2008. júl. 27. 09:55
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2008. júl. 28. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
én 18 vagyok az még belefér?:) szerintem egyéniség legyen stílusod ami rád jellemző, kisugárzás, humor a jobbik fajta:)a lényeg hogy önmagadat add és ha így is tetszel vkinek. akkor minden oké:)
2010. febr. 14. 14:58
 8/9 anonim válasza:
Sziasztok én egy 14 éves fiú vagyok szerintetek mit kéne tennem ha egy 15 éves lányt el kéne csábítanom és van egy barátja? Nem tudom mit tegyek!
2010. febr. 20. 21:40
 9/9 anonim válasza:

Azt, hogy hagyd békén a csajt...nem véletlenül választotta a másik srácot. Na ja meg ha kiderül a srác lehet, hogy betöri az orrod. Keres magadnak olyan lányt akinek nincs barátja.

(Elnézést tudom, hogy nem ide való...de az előttem író annyira gyökér, hogy ide ír).

2010. júl. 19. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!