Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak hova vigyem? Ikeába nézelődni? 16/F
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 20:39
1/27 anonim válasza:
Szerintem TESCOba vidd, vagy Auchanba. És ha megtetszik neki valami vedd meg. nc...
2/27 anonim válasza:
Szerintem vidd valami szex shop-ba. Az a jó hely első randira!
3/27 anonim válasza:
Ez volt már csak Tesco-val xD Azon is jót röhögtünk. Kamuuu
4/27 anonim válasza:
miért már össze akarsz vele költözni? 19/F
5/27 A kérdező kommentje:
nem, szüleimmel költözünk februárba és új ágyam lesz, szüleim mondták h nézzek körbe ikeába hátha van valami. meg többi bútort is megnézni az új házba és gondoltam elhívom a csajt.
2009. dec. 23. 20:48
6/27 anonim válasza:
hát te igen láma vagy... igy nem lesz csajod... legyél már kreatívab...
hivd el 1 plázába v. mittomén aztán hivd meg vmi sutire v. italra... ha elviszed ikeába ugy fog ott hagyni h. csak nézel xd
16/F
7/27 anonim válasza:
Vidd el egy drága helyre. A benzinkút jó lesz nektek! ;-)
8/27 anonim válasza:
ha keresni akarsz egy ürügyet, h találkozhass vele, akkor elhívhatod, ha beleegyezik, utána elmehettek vmi meghittebb helyre... de ha 'előre megbeszéltétek', h ez randi lesz, szóval nem csak ürügyet keresel, hanem ő egy hagyományos randira számít, nem biztos, h örülni fog. vidd el inkább kávézóba, moziba, állatkertbe, ésatöbbi...
9/27 A kérdező kommentje:
nemtom:S
2009. dec. 23. 20:58
10/27 A kérdező kommentje:
állatkert az unalmas meg hideg is van hozzá:S nincs pénzem az a baj, biztos tetszene neki az ikeába nézelőds
2009. dec. 23. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!